Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pełno tu takich mam ...Czy są mamy zmarlych dzieci ktorym dzieci zmarly?i czy zaszly w kolejna ciążę?
Jest też coś takiego jak poród martwego dziecka, a to zdecydowanie różni się od poronienia.pełno tu takich mam ...
pytanie czy mówisz o poronieniu czy śmierci już narodzonego starszego dziecka.
Pozwoliłam sobie przeczytać historię Twojego synka,dzielna z Ciebie babka.Hej tak jak w temacie. Czy są mamy zmarlych dzieci ktorym dzieci zmarly?i czy zaszly w kolejna ciążę? Jak druga ciaza przebiegala? Po ilu zdecydowalyscie sie urodzic kolejne dziecko?
Ja tez narazie nie odzywam się do BogaPozwoliłam sobie przeczytać historię Twojego synka,dzielna z Ciebie babka.
Wiesz co,nasze maluszki w niebie są ŚwięteJa chce wierzyć że patrzą na nas z radością i będą nami się opiekować. Chce w to mocno wierzyć , choć u mnie z wiarą wątpliwa sprawa bo nie mogę się pogodzić że Bóg zabrał mi maleństwo za wcześnie...
Myślę że masz dwa wyjścia, przejść przez żałobę, pójście na cmentarz bedzie koncowym etapem i pozwolić odejść synkowi w spokoju.Ja tez narazie nie odzywam się do Bogamam psychiatrę i psychologa.. Moje zycie się zmieniło on180°.. Mam taki omdlenia.zapasci.ataki paniki.. Nie moge robic normalnych rzeczy bez lekow.. Jazda busem? Kończy sie atakiem..jazda autem? Mdeleje.. Cos sie ze mną podzialo i nie wiem jak sobie z tym poradzic.. Moj synek odszedł prawie 6miesięcy temu a ja nadal nie bylam na cmentarzu.. To slowo nawet mi przez gardlo nie chce przejść. Narzeczony z synem jezdzi ja nie dam radę widzieć go w takim okropnym miejscu.. Psycholog mnie przeprowadza przez zalobe.. Moze sie odważe isc do Niego.. Ale na samą mysl robi mi sie slabo.. Poki tam nie bylam zyje we mnie nadzieja ze on jest gdzies. Moze nadal w szpitalu? Boje się ze jak pojde i zobacze ze on tam jest to ja juz sie z tego bolu nie podniose
![]()