reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Smsy i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZY

reklama
SMS od Zuzu:
hej jestem na poloznictwie czekam na łóżko laska juz jedna bedzie rodzic, chyba jest gin moj wiec czuje sie pewnie macica robi skurcze ale szyjka cos nie a lozysko jest stare bede miala zakladanego faleja moze podziała a przyjeli mnie bo mały miał ponad 170 tętno nie wiem czemu, na razie sie nie boje sie okaze i ponoc bede tu az urodze

pozniej napisala ze jej zalozyli balonik na szyjke jak nie pomoze to rano dostanie oxy

SMS od KATERINY84 :

"leże na patologi z podejrzeniem hipotrofi. choć lekarze mówią, że raczej jest ok. P prostu waga jest na pograniczu normy (2700 przy równo 38 tyg skończonych). Robią mi KTG kilka razy dziennie i mierzą ciśnienie 4 razy dziennie. Z tym ciśnieniem to pewnie dlatego, że wczoraj się wystraszyli , bo tak się zestresowaam, że miałam 150/90. Jutr mam mieć USG i jeśli przepływy w tętnicach bedą ok to może już mnie wypuszczą. Mam nadzieję... Pozdro la wszystkich lipcówek ;-)"

reklama
sms od zuzu:
28 założyli mi cewnik do szyjki faleja 29 rano wyjeli i blo rozw na 1 palec miala byc oxy ale dr znb\\badala i jeszcze raz cewnik i po 10 rano zalozyli irano dzis dali kroplówke odzywcza mieli wyciagnac cewnik mialam isc sie myc a dali mi jesc bo mysleli ze wieczorem mialam pierwszy balagan echa teraz czekam do 13 wyjma i zobaczymy czy jest rozwarcie

zuzu 12:52
zaczelo sie rozwarcie 3 cm wody poszły, dostałam czopki zaraz oxy pozniej pani dr mowi o jakie skurcze a ja ze nic nie czuje ;-) bedzie dobrze

Do góry