olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Anitko a jaki bujaczek macie?a moj Mikus spi w lozeczku tylko wtedy, kiedy usnie przy piersi, niestety ;-(
preferuje bujaczek, nie wiem tylko czy to zdrowe na jego kregoslup
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anitko a jaki bujaczek macie?a moj Mikus spi w lozeczku tylko wtedy, kiedy usnie przy piersi, niestety ;-(
preferuje bujaczek, nie wiem tylko czy to zdrowe na jego kregoslup
moja tez tak trzepota jak motyl i sie z niej śmiejemy,że zaraz odleciMoja też przed zaśnięciem trze oczka i nos i do tego głośno mruczy.
Czy wasze maluchy też machają łapkami jak są podniecone czymś? Bo lalunia jak zacznie trzepać to mam wrażenie, że zaraz odfrunie![]()
Dokladnie,moja tez tak macha i nozki jeszcze do tego dochodza,no i wyglada to tak jak by chciala pobiegac...hi,hi....a w wanience tez panna niezle dajeMoja też przed zaśnięciem trze oczka i nos i do tego głośno mruczy.
Czy wasze maluchy też machają łapkami jak są podniecone czymś? Bo lalunia jak zacznie trzepać to mam wrażenie, że zaraz odfrunie![]()
Anitko a jaki bujaczek macie?
To radzę Ci zacząć przypinac pasami bo ja tez dość długo nie przypinałam aż tu razolenka tu jest link do naszego bujaczka H4789 Leżaczek -Bujaczek Fisher Price !!!!! (868948971) - Aukcje internetowe Allegro . juz mu nozki zaczynaja wystawac i nie przypinam go pasami;-)