reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Ja też jadę tzn jedziemy bo my bez siebie z moim O. też nie damy rady :) tylko gdzie i kiedy bo za Boga doszukać sie nie moge bo nie nt piszecie :)

Myślę, że trzeba Asince85 bardzo podziękować, iz się zgłosiła na kaowca i zbornie słać akcesy - w składzie w zależności od możliwości psychiczno - finansowych.
Nutria - b. żałuję :-(, myslałam, że znowu stworzymy wesoły samochód :sorry:
Ja się ogólnie piszę tylko mogę mieć problem z jednym wrześniowym weekendem ale wciąż się nie mogę doprosić szczegółów :wściekła/y:I do 3 h Wawy poproszę. :tak:

forever przyznaję, że ciągle jest tak, ze mam OGROMNĄ ochotę się z Wami spotkać. Ale prawda jest taka, ze dopiero po wakacjach będziemy dobrze wiedzieli jak z finansami stoimy. ... I niestety na razie wydaje mi się, ze jest gorzej niż lepiej. :( wolę teraz powiedzieć, że nie jadę i ew w ostatniej chwili się dołączyć niż odwrotnie.Będe podczytywać co tam ustalacie i najwyżej sie zgłoszę.
Tak. wesoły samochodzik był super !::)Tylko.. nie wiem czy dałybyśmy radę 3 foteliki takie rozmiar 1 wstawić. chyba, że Młoda nadalby jeździła w tym pierwszym swoim ;-)

No to ja melduję, że mam ...... :wściekła/y: weekend z 16.09. 01.-02.09. będziemy ganiać za zaświadczeniem od pediatry do żłobka, najchętniej 21-23, ale kolejny też by mógł być.
Ciekawe jak tam Asinka85 ?

Dziewczyny, widzę, że tutaj temat też umarł.
Czy mam zarządzać ?
Jeśli tak to pls o info do końca lipca kto chętnych na termin 21-23 września, jaką odległość może przejechać. Wersja jak najbardziej ekono ale nie pod namiotem. :-D

Jak na razie nie dostałam od żadnej informacji na privie, że jest chętna. Mówiłam, żeby pisać do mnie na privie, które chętne i na ile procent. Jak na razie cisza...

reklama
Do góry