reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Ironia, miejsce super to fakt, ale chodyi bardyiej o to, yebz kaydz mia tak samo blisko-daleko... ;)

Forever, w tym pierwszym linku jest info, ze miejsc jest 42 - 3 pokoje 2os, 1 pokój 3os, 3 pokoje 4os, no i domki.. Pytanie ile w tym czasie będzie wolnych...

Blusia, no proszę czyli tam byłaś ;)
Na stronce piszą, ze jest jakiś mały plac zabaw
"Dla gości bezpłatny parking, boisko do siatkówki, mały plac zabaw, możliwy dostęp do internetu, teren ogrodzony, bezpieczny. "

Ostatnia edycja:
reklama
Ironia, miejsce super to fakt, ale chodyi bardyiej o to, yebz kaydz mia tak samo blisko-daleko... ;)

Forever, w tym pierwszym linku jest info, ze miejsc jest 42 - 3 pokoje 2os, 1 pokój 3os, 3 pokoje 4os, no i domki.. Pytanie ile w tym czasie będzie wolnych...

Blusia, no proszę czyli tam byłaś ;)
Na stronce piszą, ze jest jakiś mały plac zabaw
"Dla gości bezpłatny parking, boisko do siatkówki, mały plac zabaw, możliwy dostęp do internetu, teren ogrodzony, bezpieczny. "

Zebbra, masz rację komunikacyjne.:tak: No i o ja ślepa. :baffled: Myślę, że termin jest dość odległy, zaklepię w takim razie całość i w ciągu kilku dni trzeba się będzie zorganizować. Blusia - jaki świat jest mały....:happy2: To już będę wiedziała o co pytać.

No i super :) Mam nadzieję, że reszta dziewczyn też się przychyli :)

Kwiecień, to jest chyba "poza sezonem", tak? nie bardzo wiem, kiedy zaczyna się "sezon"... chyba w maju.. W każdym razie, na ich stronce jest info, że poza sezonem można negocjować...

Jeśli chodzi o domki kempingowe....hmmm....w kwietniu może być różnie - w nocy i nad ranem mogą być nawet przymrozki a w takich domkach raczej zimno i nie grzeją stale - dopiero jak przyjeżdżają goście to dają jakiś olejak lub farelkę.
Wiem coś o tym, bo czasami już w kwietniu jeżdziłam do domków kempingowych i naprawdę było mega zimno.
Ale póki co to tylko tak się wypowiedzialam :-)

To prawda, byłam kiedyś w październiku, ale zawiadomiłam włascicieli, że będę z maluchem (Jaśkiem). poprosiłam, zeby wczesniej nagrzali - nie było problemu... Chyba wszystko jest do dogadania...

Zebrra, wtedy chyba tylko jakaś piaskownica była zakrzaczona ;), ale my i tak z dzieciaczkami na tym trawniku koce rozłożyliśmy, zabawki i dzieciaki szalały. Tylko pogoda nam się zbytnio nie trafiła, bo zaczęło padać. A tam niestety żadnej sali nie było, żeby się całą kupą przenieść. Pamiętam, że wtedy pojechaliśmy do Konina na salę zabaw z dziećmi :)
Forever, jeśli będziesz dzwonić to zapytaj proszę o ten plac zabaw, czy faktycznie jest, bo ja naprawdę nie pamiętam żeby tam coś było, z wyjątkiem wspomnianej piaskownicy ;)

Jest jakaś taka fotka, małe to i niezbyt okazałe, ale coś tam jest ;)

plac-zabaw.JPG

zebrra bardzo mi się podoba to miejsce. Domki skoro całoroczne i ogrzewane to dadzą radę w kwietniu. Cena dobra, możemy negocjować spokojnie bo taka duża grupa poza sezonem to dla nich świetny interes. Ja jestem za!

reklama
No to dziewczynki na szybko - zarezerwowałam w Domkach u Anny nam 30 miejsc, z możliwością ich zwiększenia, cena 35 zł za dobę od osoby z perspektywą upustu. Plac zabaw jest jak na fotce, do oczka wodnego - niestety nieogrodzonego :-( - 60 m od tego placu. Do podgrzewanego jeziora 800 m, jest plaża. Utensylia grilowe we własnym zakresie ale jest sklep. Myślę, że już teraz żadna nie będzie marudzić na cenę - umówiłam się z Panią, iż określymy się do początku listopada ile osób dokładnie więc czekam na zgłoszenia a wtedy donegocjuję warunki. Pędzę dalej :-)
edit:żeby była jasność - poproszę o akces na priv z ilością osób i wskazaniem czy dzieci czy dorośli i mailem

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry