dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Forever my prosimy o pokój trzyosobowy bo łóżka pewnie 1 osobowe a my nie będziemy mieli łóżeczka dla dzieci
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ale zdrowie Frucia ważniejsze. Mam nadzieję, że następnym razem się uda. 
Zadzwoniłam do Pani, która ma podumać jak spełnić nasze oczekiwanie dotyczące ilości osób w pokoju, no i abyśmy w kupie były, jak to się cenowo ułoży ( wygląda na to, że więcej osobowe pokoje będą tańsze od głowy ) oraz odnośnie zaliczki. Ma się ogarnąć i do mnie oddzwonić. 
Ja w kwietniu na miejscu myślę dać radę tylko liczę na Was w temacie przypilnowania Młodej. 
/ i miałam nadzieję, że już żadna nie odpadnie. Szkoda, ale może jeszcze w niektórych przypadkach nic straconego?
, więc jakby coś, oferuję swoją pomoc przy Krysi :-)
- Pani wyceniła się następująco: pokój 6 os. 240 zł, pokój 4 osobowy jednopokojowy 140 zł, a dwupokojowy 160 zł, 2 osobowy w domku 80 zł, poza - 100 zł czyli tak wygląda cena ok. 35 zł z możliwością negocjacji. Już nie było rozmowy żeby pokoje były blisko siebie.
.