reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Ja znam fajną zabawę tylko tatusiowie muszą zająć się śpiącymi dziećmi ( wszystkimi, także tymi co bez taty przyjadą;) ), bo to zabawa do piwa:-) W ogóle proponuję uświadomić panom, że to my jesteśmy od zabawy i drinkowania a oni sobie odbiją kiedy indziej:tak::-D

Madzioolka - to bez dwóch zdań, odnośnie klimatów muzycznych to któraś a może i nie jedna o gitarze swego czasu wspominała....
Ja - Zołza - akurat teraz nieszczególnie, ale lepiej uniknąć pytania - i co robimy ? Bo siedzenie i gadanie może być męczące na dłuższą metę. :sorry2:
Aestima
- do Karmi znaczy się :-p No i nie Każda ma TAKIEGO męża czy niemęża jak Ty.... :no:

Siedzenie i gadanie męczące???:szok: Dla mnie NEVER!:tak::-D Forever, zmęczyłaś się u mnie?:sorry2:
Myślę, ze K. Zołzy i T. Madzioolki też są fajni i uczynni:-D i chętnie przypilnują razem z moim M. dzieci ( nie tylko swoich;-)). A jacy jeszcze panowie będą??

Ostatnia edycja:
Mój m gitarę ma śpiwea i gra ale nie wiem czy będzie chętny tak w nowym towarzystwie się popisywać. Zwłaszcza, ze gitarkę ma lichutką... Ileż ona lat ma:)

hah, i ja nie karmi:-p:evil: choć jak ostatnio pozwalam sobie na piwko ( po wieczornym karmieniu Miesiu- w nocy wodę a w pogotowiu jest mm a rano cyc), to po połowie szumi mi w głowie i idę spać:zawstydzona/y: Skutki dłuuuugiego niepicia ( ciążo- karmienie). Ale na zlocie- nie wiem jak Wy- zamierzam się wyszaleć i może nawet z Zo jedną szlugę zapalę, a co!:-D

Trasia nie banuj! Ja tak nie lubię edytować a w poprzednich postach zapomniałam dodać, ze cholernie się cieszę, że Was zobaczę w końcu!!!:happy2:
Doczekać się już nie mogę!!

reklama
:-D Aestima, cudna jesteś :-D
Mnie gadanie też raczej nie zmęczy ;-) I jeśli M. nie będzie zły, to masz u mnie szluga :-D Albo więcej, jak się rozkręcisz... Może cały wagon wezmę?
:rofl2:
Nie wiem, co K. na pilnowanie dzieci - na wszelki wypadek nie wspominam mu na razie ;-) :-)
A co do gitarki, to K. też gra, ale dawno nie plumkał na normalnej - napierdziela teraz na Basi w 2 zespołach i nie bardzo ma czas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry