reklama

spotkanie czerwcówek 2012

A nie. Przy Twoim K. to mój nie będzie z gitarą wyskakiwał ( tzn. on jeszcze nie wie o Twoim K. ale ja mu nie pozwolę bo to amator 100%):) A co do szlugi pozwoli i sam się chętnie poczęstuje a może nawet przyzna się do posiadania tych tajnych co w aucie chowa:-D:-D:-D

reklama
Mój pewnie też przyjmie dzieciaczki pod opiekę bo jak znam życie gdy zobaczy że pozostali Panowie się wykazują to męskie ego i Jemu nie pozwoli byc gorszym :-) faceci... :-D ale na razie też nic mu nie powiem :-p

:-DAestima - jasne, że się nie zmęczyłam gadaniem :tak: No ale w naście osób na raz gadać nie będziemy no i wszystkie nie są może takie wygadane ;-)
A z gitarami to nie chodzi o to by było idealnie tylko wesoło. :happy2: Odnośnie piwa to ja jakoś się obawiam aczkolwiek czasem okazyjnie trochę wina podciągam ( wczoraj w teatrze dawali ) - niech się Młoda przyzwyczai. ;-) Po tak długiej przerwie - cycowanie, ciąża i staranie się, to bym zapewne padła po jednym niedużym kuflu. :frown: Fajki jakoś mnie nie ciągną - smród czuję na kilometr ( pozostałość pociążowa :sorry2: ) - aczkolwiek zawsze byłam palaczem socjalnym, ale się nie zaciągam, bo.... nie umiem. :zawstydzona/y:

Aestima, weź się nie wygłupiaj! K. wymiata na basie, ale na akustyku strasznie się myli, więc luuuuzik :-) M. ma grać! :-)
Hłe hłe, rozwaliłaś mnie tymi ukrytymi fajkami w samochodzie ;-) :-D

A ja się zastanawiam, czy niania elektroniczna by zadziałała... Ale nie wiem, to chyba głupi pomysł...

Aestima - czy dobrze zrozumiałam, Twój M. bunkruje fajki w aucie ? Jeśli tak to w jakim celu ?
Ja - Zołza - ja ostatnio gnałam do śmietnika na niani i dała radę.

ja też mogę na gitarze pograć tylko nie mam gitary :-D A fajeczkę zapaliłam jedną nawet dziś w nocy (byłam u koleżanki w Raciborzu:) zatem jeśli wy się skusicie to i ja też :-D A do pilnowania dziecka biorę elektroniczną nianię, z reguły wystarcza na całą noc.

Ha ha ha, ale się zapowiada dymny wieczór ;-) :-D
K. powiedział, że może też wziąć gitarkę - co prawda to stary ruski posklejany klasyk, ale dźwięki można wydobyć ;-) Aestima, weźcie koniecznie swoją! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry