reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Nie nie, ja nie bronię zielonego :-p sama nie przepadam choć na kimś mi się podoba ale ja wyglądam w tym kolorze po prostu źle, Majka też tak sobie choć faktycznie wszystko zależy od odcienia.
Niemniej jednak jeśli wpadnie mi w oko jakieś zielone wdzianko dla Majonezki to nabędę na okolicznośc zlotu :) na razie jednak szukam płaszczyka/kurteczki

Forever, po co nam wspólny pokój? myślałam, że będziemy w tym pawilonie przesiadywać no i chodzić w gości:))
Co do kolorów- ja dla siebie nie planuję za bardzo zieloności:sorry: Kocham ten kolor ale niebardzo na sobie samej;-) Mieszko ma zieloną bluzkę zakupioną do zdjęcia a tak poza tym normalne ciuszki mu biorę. U nas ostatnio więcej granatów i czerwieni:tak: Kurtki szarawe ( z zielonej wyrośnie do czasu zlotu chyba, jak nie to wezmę), buty granatowo- czerwone, więc zielony niebardzo pasuje a specjalnie w ciuchy nie będę inwestować, bo mamy nadwyżki ubrankowe. Spore:-D

Aestima - czekaj, jaki wspólny pokój bo nie łapię... :sorry2: A ja mam dla Młodej zlotową katanę w jedynym słusznym kolorze....:-pMadzioolka - M a j o n e z k a :rofl2:, nie wiem jakiej katany i w jakim rozmiarze szukasz ale znalazłam coś fajnego na all, zaraz wstawię linka na promocyjny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry