Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
dobra dobra mrsmoon, dobra wymówka :-) my też niezielone -mojemu zębatemu dziecku też nie do twarzy :-) ale jak już pisałam mam zielony kocyk 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Madzioolka ma rację, Mrsmoon - wszystko jest kwestią odcienia np. ciemna zieleń butelkowa wydaje mi się, że byłaby ok.
ZIELEŃ RULES 
sama nie przepadam choć na kimś mi się podoba ale ja wyglądam w tym kolorze po prostu źle, Majka też tak sobie choć faktycznie wszystko zależy od odcienia.
Kocham ten kolor ale niebardzo na sobie samej;-) Mieszko ma zieloną bluzkę zakupioną do zdjęcia a tak poza tym normalne ciuszki mu biorę. U nas ostatnio więcej granatów i czerwieni
Kurtki szarawe ( z zielonej wyrośnie do czasu zlotu chyba, jak nie to wezmę), buty granatowo- czerwone, więc zielony niebardzo pasuje a specjalnie w ciuchy nie będę inwestować, bo mamy nadwyżki ubrankowe. Spore
A ja mam dla Młodej zlotową katanę w jedynym słusznym kolorze....
Madzioolka - M a j o n e z k a
, nie wiem jakiej katany i w jakim rozmiarze szukasz ale znalazłam coś fajnego na all, zaraz wstawię linka na promocyjny.Mieszko ma zieloną bluzkę zakupioną do zdjęcia a tak poza tym normalne ciuszki mu biorę.