reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkanie Listopadówek 2006 i ich Skarbów!!!

W którym mieście chiałybyście się spotkać?

• Wszystkich głosujących
    15
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a tak w ogóle to ta pogoda mnie załamuje...raz pada raz nie, ale zimno...oj zimno. w Krakowie też taka mrozownia???a tak się cieszyłam na to ognisko...:-:)-:)-(

No niestety w Krakowie nie ciekawie...chociaz teraz swieci slonce ale wiatr jak w Kieleckim pi***i no i temp kolo 17 st..

Inna widze że nie tylko nasze maluchy mają podobne ciuchy i firanki ale przygody też mamy podobne:tak:mój mąż wczoraj urządził sobie polowanie na dziczyzne i ma skasowane pół przodu w aucie, a zwierzyna uciekła do lasu:tak::angry::angry::angry: i do Q...wy nędzy zamiast zamontowac bagaznik dachowy trza wyklepac, wylakierowac, i nowy zderzak zamontować:angry::angry::angry:Q...wa mamy szczescie do pecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj dziewczyny współczuje, jakis pech ostatnio przesladuje:confused:
A ja chciałam zyczyc wszystkim foremką które wybierają sie na zlot, szcześliwej wesołej podrózy w te i spowrotem. I samych bardzo pozytywnych wrazen:-)
Szkoda ze nie moge jechac, ale finanse nie pozwalają:sick:

reklama
NO!!! Mój facet odstawił samochód na warsztat, ale powiedział, że jak nie zdążą zrobić to pożyczymy auto od jego ojca :-).
Więc będziemy na pewno!!!!Jupi!!!
Mieliśmy jeszcze jeden problem, bo Oliwka w nocy miała 39 stopni gorączki, ale już jest ok.
Tylko ta pogoda taka a fe fuj :baffled:.
Byleby nie padało!!!
W ogóle to ja jestem wyluzowana - jutro mamy jechać, a ja nic kompletnie jeszcze nie spakowałam.Pewnie będę robić to dzisiaj wieczorem i połowę rzeczy zapomnimy :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry