- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A nam się właśnie zepsuł samochód 

Inna widze że nie tylko nasze maluchy mają podobne ciuchy i firanki ale przygody też mamy podobne
mój mąż wczoraj urządził sobie polowanie na dziczyzne i ma skasowane pół przodu w aucie, a zwierzyna uciekła do lasu

i do Q...wy nędzy zamiast zamontowac bagaznik dachowy trza wyklepac, wylakierowac, i nowy zderzak zamontować

Q...wa mamy szczescie do pecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Oj dziewczyny współczuje, jakis pech ostatnio przesladuje
A ja chciałam zyczyc wszystkim foremką które wybierają sie na zlot, szcześliwej wesołej podrózy w te i spowrotem. I samych bardzo pozytywnych wrazen:-)
Szkoda ze nie moge jechac, ale finanse nie pozwalają:sick:

A ja chciałam zyczyc wszystkim foremką które wybierają sie na zlot, szcześliwej wesołej podrózy w te i spowrotem. I samych bardzo pozytywnych wrazen:-)
Szkoda ze nie moge jechac, ale finanse nie pozwalają:sick:
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
NO!!! Mój facet odstawił samochód na warsztat, ale powiedział, że jak nie zdążą zrobić to pożyczymy auto od jego ojca :-).
Więc będziemy na pewno!!!!Jupi!!!
Mieliśmy jeszcze jeden problem, bo Oliwka w nocy miała 39 stopni gorączki, ale już jest ok.
Tylko ta pogoda taka a fe fuj
.
Byleby nie padało!!!
W ogóle to ja jestem wyluzowana - jutro mamy jechać, a ja nic kompletnie jeszcze nie spakowałam.Pewnie będę robić to dzisiaj wieczorem i połowę rzeczy zapomnimy
Więc będziemy na pewno!!!!Jupi!!!
Mieliśmy jeszcze jeden problem, bo Oliwka w nocy miała 39 stopni gorączki, ale już jest ok.
Tylko ta pogoda taka a fe fuj

Byleby nie padało!!!
W ogóle to ja jestem wyluzowana - jutro mamy jechać, a ja nic kompletnie jeszcze nie spakowałam.Pewnie będę robić to dzisiaj wieczorem i połowę rzeczy zapomnimy

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: