reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
do Ciechocinka z bezpośrednimi to cieżko, na tej stronce o ciechocinku sa podane odległości od większych miast i połaczenia zarówno pkp jak i pks, czy polskim elkspresem - fajnie opracowana stronka.

podzwoniłam do kilku ośrodków, sprawdziłąm miejsca w wyszukiwarce na tej stronce - i jest problem w wakacje brak wolnych miejsc...

reklama
łłłooooo....... Toruń, Ciechocinek, Bydgoszcz dla nas to za daleko my mamy do przejechania prawie całą Polske :-(
u nas dojaz tak do 200 km - Wrocław Łódż i okolice dalej się niestyty nie mogę wybrać
Aqua dla ciebie to tylko roznica jednej godziny pociagiem czy pojedziesz do wroclawia czy do torunia. Do Wloclawka masz raptem 210 km. Dla nas to juz roznica 6-7 godzin z kilkoma przesiadkam i odleglosc mragowo-wroclaw to 470 km:-(

dla nas Ciechocinek chyba za daleko, ale też jakość trasy raczej kiepska. ale bedę gadaćz małżem. zobaczymy
a tak poza tym to raczej nie mam nastroju oglądać dzieciaków niepełnosprawnych, bo z nimi mamy kontakt na co dzień na rehabiltacji, w rodzinie. no i do kompletu dojdzie mi turnus rehabilitacyjny - co będzie dla mnie chyba najcięższe.:-(:-(:-(

Emcia ja rozumie,że to tylko 100 km ale dla mnie niestety aż dodatkowe sto - bo my najpradopodobniej pojedziemy i wrócimy w ten sam dzień więc 500 km to ciutke za dużo dla Kubasa bez większej przerwy a we Wroclawiu mamy możliwość zatrzymania się na noc u znajomych.
Niestety my akurat jesteśmy w trakcie zakupów materiałów budowlanych i każdy grosz jest potrzebny. Może to smieszne ale dla mnie teraz każda stówka jest na wagę złota :-(
Ale jak się zdecydujecie na Ciechocinek to z chęcią obejrze zdjęcia ze zlotu i za rok napewno pojedziemy nawet do Gdańska.

częstochowa - ciechocinek -252
częstochowa - toruń - 274
częstochowa- wrocław - 160
częstochowa - bydgoszcz 297
częstochowa łódź 115

o jakbyscie braly pod uwage Piotrkow Trybunalski to dla mnie bomba:) Albo moze Sieradz??? Blisko Lodzi, dobre poloczenia z Wroclawiem, niezle z Warszawa, jakby co moge tam poszukac noclegow, a drogo na pewno nie bedzie bo to nie jest miejscowosc turystyczna:) Ewentualnie cos w poblizu? A moze Kalisz??? sliczne miasto.

Aqua - ja Cię doskonale rozumiem każdy grosz się liczy ...a Wy macie napewno duże wydatki:tak::tak::tak:

A co do spotkania bardzo chyba "sprawiedliwe" byłoby zorganizować je własnie gdzieś w Centrum Polski...każdemu byłoby "blisko"...przynajmniej w miare blisko...(a połączenia są z centralną Polską ...różne.....:tak::tak:

A co do Ciechocinka...tam jest bardzo miło....moja babcia , która była nadzwyczaj nowoczesna ...bardzo ceniła sobie Ciechocinek...moi przyjaciele byli tam w zeszłym roku i tez mówili że fajnie jest ...a co do dzieci specjalnej toroski ...ja nie słyszałam zeby było ich tram dużo...jestem wręcz zaskoczona:tak::tak::tak:

Aqua, ja cie bron Boze nie chcialam urazic!!! Wiem, ze ciezko podrozowac z maluchem! Nie poddawaj sie jeszcze moze uda sie wykombinowac cos co nam wszystkim pasuje, a jak nie to raczej my nie pojedziemy bo to my jestesmy najdalej od reszty tak naprawde!!

nie Kasiu, z Sieradzem sa niezle polaczenia kolejowe. zreszta moze byc i Zdunska Wola, tam zdaje sie polaczenia kolejowe jeszcze lepsze (sa tez Karsznice, to w sumie tez Zdunska Wola).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry