reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
I jeszcze jedna uwaga nasze drogie PKP juz na okres wakacji szykuje niespodzianke w postaci remontu generalnego czesci torowisk. a dokladnie linni z Warszawy na polnoc nie wiem czy tez nie na poludnie.
Pociag relacji Warszawa - Gdansk bedzie jechal 7h trasa przez Bydgoszcz.
Nie wiem czy juz dokladny opis zmian w ruchu jest znany, ale moze to byc jeszcze jedna niespodzianka, ktora nalezy wziasc pod uwage.

Poci

Okolice Bydgoszczy Torunia moge sprawdzic. Kilka osrodkow w okolicy jest i to z calkiem z dobrym dojazdem.

reklama
Azik, pewnie ze bym poleciala zeby nie to, ze najblizsze lotnisko albo w warszawie, albo w gdansku!!:wściekła/y: Szlak moze czlowieka trafic z tymi polaczeniami!!
Torun mowisz?? Hmmm... Polaczenia dobre, tylko czy noclegi by sie znalazlo??:dry:

co do pola namiotowoego to mysle ze sie znajdzie w borkach czy w spale na bank :tak::tak:

dziewczyny a moze zalew sulejowski tyle ze od drugiej strony niz borki i spala czyli okolice sulejowa (a dokladniej piotrkowa trybunalskiego) piotkow trubunalski)

reklama
łłłooooo....... Toruń, Ciechocinek, Bydgoszcz dla nas to za daleko my mamy do przejechania prawie całą Polske :-(
u nas dojaz tak do 200 km - Wrocław Łódż i okolice dalej się niestyty nie mogę wybrać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry