reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Fakt, azik tobie tak tam nie po drodze jak nam do wroclawia! Tyle samo kilometrow (ok.500)! Ze tez ta Polska taka duza musi byc!!:wściekła/y::-p

Wiem, ze pewnie zaraz namieszam i mi urwiecie glowe:-D, ale moze np. Wloclawek jest godny rozpatrzenia? Wszyscy maja mniej wiecej tyle samo kilometrow, dogodny dojazd pociagami, no i chyba ceny nie beda jakies wygorowane, bo to nie jest chyba zbyt popularne miasto pod wzgledem turystycznym.
Tak tylko pomyslalam, bo jak widac te miasta ktore sa w tej chwili wybrane czesci z nas nie pasuja zupelnie i jezeli np. wygra wroclaw czy trzebnica to juz ja z ella nie dam rady dojechac. Znowu Azik z chlopcami nie pojedzie do lodzi czy spaly czy borek...
To znalazlam o Wloclawku

kwatery W

Kasia, powiem ci szczerze ze spedzilam caly dzien grzebiac po necie i tak naprawde to nic ciekawego i zeby bylo na wszystkie kieszenie nie znalazlam!
Juz sama nie wiem, bo naprawde bardzo bym chciala sie z wami spotkac no i zeby wszyscy byli zadowoleni...:-(

No wlasnie mam nadzieje, ze nie! Ale juz chyba daruje sobie wrzucanie pomyslow! Poczekam na wyniki glosowania i jesli bedzie to 11h pociagiem to po prostu nie pojedziemy... :no:Tylko wlasnie szkoda by byla zeby dla czesci z nas ktore chca pojechac odleglosc stanela na przeszkodzie.:-( No a przyznasz chyba, ze 11h w pociagu z dzieckiem w jedna i 11h w druga strone to lekka przesada!:hmm:

Wiem, wiem, tylko tak sobie kombinuje, ze jaki by nie byl wynik glosowania to czesc z nas nie pojedzie a i tak jest nas garstka dziewczyn ktore chca jechac. Moze trzeba po prostu dalej szukac miejsca ktore bedzie ok dla wszystkich! :confused:
Patrzylam okolice Bydgoszczy, Wloclawka itd,

reklama
Emcia - to w sumie bez różnicy - akurat CENTRUM Polski nie ma dobrych dojazdów - co jest zadziwiające - ale jak na PL w miarę normalne :-p

tylko przydałoby się coś gdzie przynajmniej camping będzie kosztował z 60 zł a nie 120 .

Toruń też - piękne miasto i zamki dookoła, Golub Dobrzyń itp

kawał drogi do Wrocka z Mazur - w sumie dla Ciebie najdalej, może jakiś samolot :-p no dalej byś miała tylko gdzieś do Pytii :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry