reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
ja sie tak zastanawiam nad tym Ciechocinkiem - ale mnie on troszkę przeraża

po pierwsze jest to uzdrowisko - czyli duzo osób, po drugie ceny są zazwyczaj w sanatoriach powalające,
w rachubę wchodzą tylko kwatery prywatne, które znowu sa porozkładane po róznych częściach miasta - czyli np spotkanie przy piwie wieczorkiem ma male szanse realizacji, bo przecież częśc mam jedzie sama i z kim zostawi smyka - a pod domkiem z otwartym oknem mozna siedzieć, tylko byśmy musiały być w jednym miejscu

no i specyfika tego miejsca, ja tam średnio odpoczywam, strasznie dużo krzywdy (wg potocznej oceny) dzieciaczków dookoła, chodzi mi o to że to uzdrowisko w dużej mierze jest dla dzieci w jakimś stropniu upośledzonych (np. ruchowo)

Ciechocinek - informacje - strona Ciechocinka
tu jest bardzo dużo noclegów

reklama
juz kiedys podawalam strony z ciechocinka z noclegami i wcale drogo nie bylo z tego co pamietam :-p i patrzylam wlasnie na kwatery z duza iloscia miejsc

Azik wydaje mi sie ze gdziekolwiek nie pojedziemy i sa tam jakies osrodki to bedzie sporo ludzi - przeciez to wakacje :tak::-p

nie wiedzialam ze tam jezdza dzici uposledzone :(

Dla nas Ciechocinek i co na polnoc od Ciechocinka za daleko- musimy liczyc to ze z samych Wegier do Polski mamy juz ponad 500km, wiec tu w Polsce mozemy doliczyc gora 200-300km.

juz kiedys podawalam strony z ciechocinka z noclegami i wcale drogo nie bylo z tego co pamietam :-p i patrzylam wlasnie na kwatery z duza iloscia miejsc

Azik wydaje mi sie ze gdziekolwiek nie pojedziemy i sa tam jakies osrodki to bedzie sporo ludzi - przeciez to wakacje :tak::-p

nie wiedzialam ze tam jezdza dzici uposledzone :(

mama z sanatorium w Ciechocinku uciekła :) własnie z powodu dzieciaczków

przyznam że zrwóciłam uwage na to że to sa kwatery prywatne, i nie patrzyłam dokładnie na ilość miejsc, ale w tym linku, który dzisiaj znalazłam sa też fajne ośrodki wypoczynkowe - nie wiem jakie ceny, ale ze zróżnicowanym standardem...

do Ciechocinka to pkp w toruniu i potem nie wiem kilkanaście km chyba - w lini prostej nie całe 20 km

a co do wakacji - pewnie tak, ale dlatego myslałam o jakiekjś małej dziurze - wtedy jakoś zawsze mniej ludzi :)

spokojnie na razie wybieramy 3 miasta - i wtedy będzie można zagłosować końcowo - po jednym razie.

no niestety jesteśmy w całej Polsce (i nie tylko)

głosujmy jeszcze do niedzieli - w niedzielę ustawi sie sondę z 3 miajsatmi - i wtedy na szybko głosowanko i w razie czego rezerwacja czegoś

ps

nadal nie mam informacji co do Trzebnicy :(

reklama
No to mozna zrobic tak, ze jesli wygra np. Ciechocinek to poszukac czegos w najblizszej okolicy a nie w samym miescie, wtedy z pewnoscia bedzie taniej i moze miejsc razem wiecej...
Co do polaczen, to pociag dojezdza do samego Ciechocinka i polaczenia nie sa takie zle! Niektore z nas maja bezposrednie a niektore z 1 max 2 przesiadkami! (Ja mam 2 lub 3) Wiadomo, ze nie jest latwo przesiadac sie z dziecmi, ale nasze PKP chyba jeszcze nie wyszlo z czasow kamienia lupanego...:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry