reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
Aniam - ja w połączeniach w okolicahc Sieradza, Wielunia i Kasznic jestem na bieżąco i nie wygląda to za ciekawie. chyba że w wakacje cośuruchamiają.

reklama
Azik, ja do wrocka jak i do Zdunskiej Woli mam 10-11h pociagiem z trzema przesiadkami! A nie jak pisalas 6h. Pozatym nie rozumiem jak moglas nie wiedziec, ze jest ktos z polnocnego wschodu, skoro ja sie od razu zdeklarowalam, ze jesli spotkanie bedzie w lipcu to bede jechala z mazur, a gdyby we wrzesniu to z Irlandii.
Dobrze, to moze ja juz sobie daruje... Nie bierzcie nas z polnocnego wschodu pod uwage to na pewno szybciej dojdziecie do porozumienia... Zyczymy powodzenia i szybkiego znalezienia miejsca na spotkanie!

Emcia - ja pisałąm o sobie, że mam 6-7 godzin drogi i że dla mnie to samo jak do Łodzi, nie o Tobie - moze nie wstawiłam odpowiedniego słowa...

naprawdę zastanawiam sie dlaczego wszyscy są tak przewrażliwieni

Emcia - po prostu jak sprawdzałąm listę to byłaś tam jako zagranica, więc myśląc o Wrocku - i wtedy myślałam że w miarę dla wszystkich po równo, najbardziej po środku jest Łódź i te okolice - i w to zaprzeczyć sie nie da...niestety :( dla mnie

i z uśmiechem napisałam że z domku , czyli z Irlandi szybciej byś dotarła do Wrocka niż z Mazur - uroki Polski...

w tym nie było nic do Ciebie, może przeczytaj na spokojnie... i dojdź do spokojniejszych dla siebie i dla nas wniosków

Aqua, ja cie bron Boze nie chcialam urazic!!! Wiem, ze ciezko podrozowac z maluchem! Nie poddawaj sie jeszcze moze uda sie wykombinowac cos co nam wszystkim pasuje

proszę, weż sobie to do serca co napisałać tutaj - uda sie cos wspólnie wykombinować, tylko nie czytaj miedzy wierszami, tutaj naprawde nikt nikogo nie chce urazić, nawet jeżeli nastąpi nieporozumienie, bo coś jest nie tak napisane, albo coś nie tak zrozumiane.

jestesmy tylko ludźmi i chyba nikt z nas nie wchodzi na bb po to by komuś dogryzać, ale czasami popełnia się błędy

poddaje nowe pomysly : moze okolice Zaleczanskiego Parku Krajobrazowego ? Tam sa sliczne tereny do chodzenia, a dla zainteresowanych rowniez jaskinie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry