reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Azik - nikt z nas osób mieszkających w centrum Polski nie kierował sie tym że będzie miał najbliżej...poprostu centrum Polski jest najbardziej sprawiedliwe...wyobraź sobie mame , która z południa kraju dojeżdża do Gdańska ...to bez sensu...
dla Ciebie nieobraź się ale lepiej i bliżej jest dojechać do centrum Polski...:tak::tak::tak::tak::tak:ale wiesz spytam o jedno masz autko (to chyba Tico) ten model jest bardzo oszczędny jesli chodzi o spalanie paliwa ...a moja znajmoma z dwójką dzieci właśnie Tico dojeżdżała wszędzie...(małych dzieci) ...to czym dzieci [podróżują ...nie ma tak naprawde znaczenie czy jest to BMW czy Alfa Romeo...czy np Yaris czy Panda czy Matiz a dziecko siedzi w foteliku....wiec dla niego to żadna róznica....więc co to za problem wstawiasz dzieci i jedziesz ...
I w ten sposób dojedziesz szybko i wygodnie ....a na paliwo nie wydasz więcej niż na bilety do pkp czy pks dla wszystkich z bagażem...bo to jest Tico i mało pali ...wrecz jest ekonomicznie... podobnie tez spala Matiz

Owszem Tico nie jest ogromne ...ale żeby dojechać do centrum kraju ze Szczecina ....dasz rade ...tak myśle .

Napisałam to bo czasami nie moge skumać twojego argumentu ..o braku dojazdu....mając Tico - jest to bardzo fajne autko i naprawde bardziej ekonomicznego autka nie znam....w tej klasie :tak::tak::tak::tak:

I jeszcze jedno - nikt Ci nie zarzuca że nie stać Cię na droższy nocleg...ale też nikt nie mówi o 120 zł ...na stronkach zawsze są te ośrodki co mają najwyższe ceny i są naładniejsze......ale wybacz chyba min. 50 zł za osobe ..trzeba liczyć...chodzi o warunki dla dzieci jeśli jedziesz sama wiadomo szukasz jak najtaniej ,,,ale jeśli z grupą ....no prosze Cię ale trzeba się czasami dogiąc do innych ...a stwierdzenie ja wole i tak Wrocek... no sorry ...to tak ma być i juz ? tak? ( np. mnie to strasznie zjeżyło..) mam wrażenie że od początku Ci nie pasi centrum Polski;-)

Do ogółu: Myśle że 30-50 zł na osobe trzeba liczyć ...zwłaszcza że kobitki podałyście termin letni....a liczyć na ubiegłoroczne ceny nie ma co bo wszystko podrożało

Trzeba się jakoś dogadać...a nie wytykać to złe to gorsze...ja i Kasiulla dałyśmy dobra propozycję ....w Borkach czy Spale.....AniaM Zduńską wole ...bo poprostu to jest po środku..i jest w miare sprawiedliwie ..

Np Maga (nie wiem czy się deklarowała na spotkanie ) ..ale ona jedzie z Wejcherowa ...wiec też pomyślmy o tym

Azik czy juz nic nie mozna napisac
ja nie chcialam nikogo urazuc piszac o marudzeniu
ale nie bede sie tlumaczyc bo to bez sensu
ciagle jakies pretensje sie pojawiaja za to ze ktos cos napisal i najlepiej jak kazdy od razy na koncu bedzie przepraszal
ja nie mam pretensji o to jak kto zaglosowal i nikgogo tez za to nie ganie
chodzi o to by cos wreszcie wybrac bo nam zaraz wakacje mina :-p

Karolka - ja naprwdę do Wrocławia mam realnie bliżej niz do Centrum czyli np Łodzi... (np PKP)
ja nie mówiłam że nie mam czym( znacyz że nie ma auta) dojechać, tylko że nie pojadę tak daleko autkiem - to są całkowiecie dwie rózne sprawy, a co do cen czy miejsca to własnie o to mi chodziło aby coś wspólnie wykombinować - ale nie mówicie prosze że ktoś tu marudzi czy wybrzuydzą - bo takich osób nie ma

i to nie ja zarzuciałam że każdy chce jechać gdzie indziej - takie nasze prawo. dobrze że każdy może zagłosować na to co chce.

ale tak przy okzaji to moze powiedz mi jak Twoja kolezanka mieściła sie w tico na wyjazd z bagażami - ja nie mieszczę się nawet z wózkim, czy rzeczami na grilla za miasto :-p :-p :-p :-p dla mnie to awykonalne, szczerze :)

Kasiulla - wyrażnie napisałam że ja nie mam pretensji ani do Ciebie ani do nikogo innego - przeczytaj moze mojego posta jeszcze raz i powiedz mi czy ja mam tam pretensje do kogoś - po prostu wydaje mi się że rozmawianie o miejscu czy o dacie to nie jest marudzenie - to jest rozmowa. dla mnie marudzenie a tym bardziej wybrzydzanie to dość negatywne słowa i tak je odbieram (chyba mogę), Ty nie odbierasz tego nagatynie (też możesz) ale napisałam też że to normalne że odbieramy coś inaczej. i to że Ty napiszesz ża ja marudzę i to że ja napisze że odbieram to negatywnie - to nadal nasze prawo i nic w tym złego

ale przyznam że głupio się poczułam czytając że marudę bo nie mam kasy i dla mnie taki a nie inny ośrodek jest za drogi - nie dośc że musze sie przyznać że tej kasy nie mam :(, to jeszcze ktoś później piszę że ja marudzę. i naprawde wiem że nie maiłaś na celu urażenie mnie - ale co się głupio człowiek poczuje to jednak poczuje. a wydaje mi się że po prostu stawiam sprawę dość jasno, niesstć mnaie na droższy ośrodek niż tyle a tyle, i wtedy Ci co chcą wiedzą w jakich granicach proponowac osrodki, czy lepiej by było gdybym potakiwała, a na końcu wpoeidziałą, że przepraszam nie jadę, bo nie mam tyle kasy?

i nie piszmy co chwila - nie obraź się - to troche głupie. przecież wyrażnie przynajmniej ja pisze , że nie obrażam się na to co wy piszecie.

i już jakiś czas temu dałysmy sobie czas do niedzieli by wybrać, trochę cierpliwości, pewnie że tez bym chciałą wiedzieć co planować, wiemy kiedy - to najwazniejsze, a sadze ze do wtorku będziemy wiedziały gdzie - tylko trezba szybko głosować

Azik ja napisalam marudzenie i wybrzydzanie w " po to bu uogolnic nasze wybieranie miejsca i w zwiazku z tym podkreslic ze jak tak dalej pojdzie to sie nie spotkamy niestety :-(

napisalam rowniez ze dla jednych jest za drogi a dla innych za tani za daleko i za blsko wiec to tez sie odnosilo do ogolu - nikogo nie cytowalam i nie wytykalam palcem

no i tak wlasnie sie koncza ostatnio proby powiedzenia wlasnego zdania na jakis temat....

Kasiulla - ale ja nie mam do Ciebie pretensji !!!!

pisz co tylko uważasz - to jest Twoje prawo - ja wiem że odnosiłaś sie do ogółu, ale wśróg ogółu jestem i ja - aśka - i Ty, i Kazda z nas - i jak piszemy do ogółu - to piszemy do każdej z nas. i ja też wiem że nie miałaś nic złego na myśli - ja napisałam tylko to co czuję - czy to w jakiś sposób Cię uraża, badź denerwuje.

Ty napisałaś co czujesz i ja napisałam co czuję, i Karolka, i Magda i inne dziewczyny - pioszemy to co myślimy i czujemy - JA wiem że ni piszemy tego po to by urazić, nawet jeśli przy okazji ktoś się głupio poczuje bo inaczej odczytał nase intencje?

Kasiulla, naprawdę nie rozumiesz zo co mi chodzi??
ja wiem o co Tobie chodzi doskonale - tez jak juz pisałąm chciałabym zaplanować -więc czekałam do niedzili i zorbiłąm sonde z tych 3 najbardziej wybieranych okolic - teraz to juz tylko zagłosować

Karolka - a powiedz mi gdzie trzymała wózek, albo bagaże, nie wiem czy widziałaś bagażnik w tico (aha i ja nie mam kompleksów na punkcie mojej puszki - ja jestem szczęśliwa że mam czym dojeżdzać do pracy i mogę spać o godzinę dłużej :) )
podziwiam, napawdę - jak mówiłąm to dziaj jadę na grilka za miasto - już sie nie mieszczę
(2 dorosłych + 2 dzieci)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry