Karolka - ja naprwdę do Wrocławia mam realnie bliżej niz do Centrum czyli np Łodzi... (np PKP)
ja nie mówiłam że nie mam czym( znacyz że nie ma auta) dojechać, tylko że nie pojadę tak daleko autkiem - to są całkowiecie dwie rózne sprawy, a co do cen czy miejsca to własnie o to mi chodziło aby
coś wspólnie wykombinować - ale nie mówicie prosze że ktoś tu marudzi czy wybrzuydzą - bo takich osób nie ma
i to nie ja zarzuciałam że każdy chce jechać gdzie indziej - takie nasze prawo. dobrze że każdy może zagłosować na to co chce.
ale tak przy okzaji to moze powiedz mi jak Twoja kolezanka mieściła sie w tico na wyjazd z bagażami - ja nie mieszczę się nawet z wózkim, czy rzeczami na grilla za miasto

dla mnie to awykonalne, szczerze
Kasiulla - wyrażnie napisałam że ja nie mam pretensji ani do Ciebie ani do nikogo innego - przeczytaj moze mojego posta jeszcze raz i powiedz mi czy ja mam tam pretensje do kogoś - po prostu wydaje mi się że rozmawianie o miejscu czy o dacie to nie jest marudzenie - to jest rozmowa. dla mnie marudzenie a tym bardziej wybrzydzanie to dość negatywne słowa i tak je odbieram (chyba mogę), Ty nie odbierasz tego nagatynie (też możesz) ale napisałam też że to normalne że odbieramy coś inaczej. i to że Ty napiszesz ża ja marudzę i to że ja napisze że odbieram to negatywnie - to nadal nasze prawo i nic w tym złego
ale przyznam że głupio się poczułam czytając że marudę bo nie mam kasy i dla mnie taki a nie inny ośrodek jest za drogi - nie dośc że musze sie przyznać że tej kasy nie mam

, to jeszcze ktoś później piszę że ja marudzę. i naprawde wiem że nie maiłaś na celu urażenie mnie - ale co się głupio człowiek poczuje to jednak poczuje. a wydaje mi się że po prostu stawiam sprawę dość jasno, niesstć mnaie na droższy ośrodek niż tyle a tyle, i wtedy Ci co chcą wiedzą w jakich granicach proponowac osrodki, czy lepiej by było gdybym potakiwała, a na końcu wpoeidziałą, że przepraszam nie jadę, bo nie mam tyle kasy?