reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
karolka: zgadzam sie co do emci, ona przez caly lipiec siedzi u rodziny na mazurach, potem wraca do siebie (irlandia). i jak pisala co do terminu naszego spotkania to zaznaczyla, ze jesli bedzie ono w lipcu- to ona jedzie z mazur. jesli we wrzesniu np.- to wtedy leci juz z ilrandii. a my zaglosowalysmy nad tym terminen chyba koncowka lipca. wiec emcia przyjechalaby z mazur :tak:

reklama
Jezu ..czy teraz będziecie łapac za słowa....ja zaprosiłam Emcie do Łodzi po tym jak Kasiulla ją zaprosiła wiec skoro jestem z Łodzi powtórzyłam zaproszenie....i nie mówiłam tego w kontekście naszego soptkania ....a co do spotkania Emcia deklarowała że jesli trzeba będzie przyjedzie z Irlandii..i tyle...
poza tym nie wiem kiedy to spotkanie wkońcu będzie.......:-(

a co do terminu jak miło wiedzieć kiedy to spotkanie będzie w ogóle...może jakies wyniki sondy ujawinić...czy to dla wtajemniczonego kregu??:szok:

Powiem szczerze wątpie czy w ogóle do tego spotkania dojdzie ?????:confused:

Cały miesiąc jakies sondy dupondy gadanie sraliz mazgaliz i itd. zero dyskusji tylko czepianie się w stylu Kolumna ? odpowiedż Zygmunta albo ja zpraszam koleżanke do Łodzi a zostaje uświadomiona że ona bedzie jechać z Mazur a co ma piernik do wiatraka - smieszy mnie to że zostaję pouczona za zdanie które nie ma związku z dyskusją

Kiedy ktoś przedstawia argumenty jest zrzucany na boczny tor

A i pewnie pojedziemy w to miejsce które będzie jednej osobie pasowało i je łaskawie zaakceptuje .....ja szczerze mówiąc dość mam tego tej pseudo demokracji nie chyba dykatu jednostki ...wrrrrrrrrrrrrrrrrr żenada

hm...cóż - ja głosowałam za Jurą, ale tak naprawdę spróbuję dojechać tam,gdzie spotkanie zostanie wyznaczone :) Myślę,że się dogadamy i spotkamy :)

Karolka - czy ty masz jakiś problem??zawsze na słodko i miło a tu taki jad....

Wyniki ogólnodostępne, nawet można zobaczyć kto na co głosował.

to że ja otwieram watek z sondą, to moze zrobić kazdy z nas, każdy może ustalić indywidualnie miejsce i czas spotkania, przecież nikt niczego nie narzuca. jeżeli zna ktoś inny sposób ustalania czegoś to prosimy o propozycje,

jeżeli macie jakiś świetny pomysł na rozwiązanie to mówcie, z chęcią z niego skorzystamy, wszyscy. Jezeli nie, no cóż, to musimy korzystać z tego co mamy...

Nie mam żadnego problemu ...ale się poprostu wkurzyłam ....każdemu czasem można .....a mnie już zirytowała ta sytuacja ..i tyle ...mam do dodania.....
jesli kogos to uraziło to moge powiedziec tylko że mi przykro
...ale już poprostu przelała się we mnie czara goryczy i wybuchłam ..niestety:-(:confused:

Mysle że po lekturze wszystkich postów na tym wątku mozna mnie zrozumiec ......

cieszę się, że nie miałam netu przez weekend.
teraz czytam to na spokojnie.
ale wtedy chyba bym wybuchła.

wszystkie wyniki sond można sobie obejrzeć.

Azik: Załęczański PArk Krajobrzowy - ŚŁONECZKO - to nasze kochane Załęcze Wielkie i okolice - ośrodek znasz, a niestety nie ma miejsc na ośrodku, dopeiru we wrześniu.

reklama
co do miejsca spotkania - okolice Łodzi - to jeszcze zależy z której strony. bo np. dojazd do Włocławka mnie nie bawi w ogóle. znając życie będzie mnóstwo dróg rozkopanych, tona wahadłówek. czyli ode mnie prawie dzień jazdy w jedną stronę. do tego standard drogi - szkoda nawet gadać.

poza tym ja w dalszym ciągu uważam, że dla mam jadących PKP te okolice nie wyglądają za "różowo" jeśli chodzi o połączenia.

trzeba przyznać,że Wrocław ma rewelacyjne połączenia PKP. a Łódź jest niestety omijana i tak to trwa od lat. niestety.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry