reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
pewnie jestem w tej "tajnej bandzie", która ma dostęp do wszystkiego :)
A tak na serio to zaglądałam do sond zaraz po przeczytaniu twojego "wściekłego"posta Karolko, więc nie wiem dlaczego nie miałyście dostępu...wcześniej ich (sond) nie zauważyłam...Udało mi się też tam zajrzeć z komputera, z którego nie jestem zalogowana na BB.Sondy zniknęły wczoraj , jakoś wieczorem

reklama
pewnie jestem w tej "tajnej bandzie", która ma dostęp do wszystkiego :)
A tak na serio to zaglądałam do sond zaraz po przeczytaniu twojego "wściekłego"posta Karolko, więc nie wiem dlaczego nie miałyście dostępu...wcześniej ich (sond) nie zauważyłam...Udało mi się też tam zajrzeć z komputera, z którego nie jestem zalogowana na BB.Sondy zniknęły wczoraj , jakoś wieczorem

Iwosz - daj spokój o spiskowej teorii dziejow no coś Ty ..;-)nikt nic takiego nie mówi.
ale .nie mam powodów kłamac i mówic ..piszę jak było ..ja do sond dostepu nie miałam...serio :-( ale wiesz coś chyba dzieje się z forum ..bo jak czasmi pisze posty to ucieka tresc ..albo te linki Azik wyjasniała że raz się wklejaja dobrze raz źle ..także cos chyba na rzeczy jest ...i może ten galimatias z sondami jest tego powodem ..nie wiem :tak::tak:

Iwosz - ja się wściekałam między innymi dlatego że sond nie było...serio..ja nie mialam dostepu naprawde...ja nawet nie wiedziałam kiedy jest termin spotkania. a czemu tak było to ja już nie wiem warto by było azik spytac..co Kasiulla niniejszym czyni:tak::tak:

obiecałam sobie ze będę ignorować te bzdury o których piszesz

ale tego nie mogę

sondy skasowałam dopiero po Twojej wypowiedzi o dupondach !!!! - które nikomu nie są potrzebne, a tylko są wymysłem mojej dyktatury. po rozmowie z kilkoma dziewczynami uznałam jednak że jest krzywdzącym wszystkim się odwdzięczać za Twoją sympatyczną wypowiedź i dzisiaj rano przed wyjściem do pracy je przywróciłam.

ciekawe jakim cudem zagłosowałaś w sondzie gdzie spotkanie - ostateczna decyzja, jeżeli jej nie było, a założyłam ją dopiero w niedzielę z samego rana.
zapewniam Cię kobieto że nie ma możliowśi zablokowania dostępu poszczególnym osobom do wyników sond, jak równiez do pewnych wątków - przynajmniej ja nie mam takich uprawnień !!!

obiecałam sobie ze będę ignorować te bzdury o których piszesz

ale tego nie mogę

sondy skasowałam dopiero po Twojej wypowiedzi o dupondach !!!! - które nikomu nie są potrzebne, a tylko są wymysłem mojej dyktatury. po rozmowie z kilkoma dziewczynami uznałam jednak że jest krzywdzącym wszystkim się odwdzięczać za Twoją sympatyczną wypowiedź i dzisiaj rano przed wyjściem do pracy je przywróciłam.

ciekawe jakim cudem zagłosowałaś w sondzie gdzie spotkanie - ostateczna decyzja, jeżeli jej nie było, a założyłam ją dopiero w niedzielę z samego rana.
zapewniam Cię kobieto że nie ma możliowśi zablokowania dostępu poszczególnym osobom do wyników sond, jak równiez do pewnych wątków - przynajmniej ja nie mam takich uprawnień !!!

nie skomentuje nic już ......ja już na Tym forum nie zamierzam się udzielac..skoro tu panuje to co panuje a Twoje zachowanie ...wybacz ...przechodzi dla mnie ludzkie pojęcie ...wiesz ja jestem cierpliwa ..ale wyprowadziłas mnie już poprostu z równowagi

A zagołosowałam dzisiaj ok godz 9.00

A przepraszam kto Ci dał prawo do mnie tak mówić ...głupoty bzdury jak chcesz mówić ...to mów o sobie ...ja sobie tego nie życze i na koniec Ci powiem że autorem wszystkich nieporozumień jesteś niestety ..Ty

Dziewczyny Marcówki ...było mi bardzo miło z Wami ...ale wybaczcie nie mam już siły na tą atmosfere...życzę dla Was i waszych pociech wszystkiego co najlepsze ...ja jeśli chodzi o mnie rezygnuje ze spotkania ...z bólem serca ale rezygnuje:-(:-(:-(No pewnie Azik odetchniesz z ulgą ..POCZEKAJ NIEDŁUGO SAMA BEDZIESZ PISAĆ NA TYM FORUM BO JUŻ NIKT CI NIE ZOSTANIE ...MIMO WSZYSTKO ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.

hm...Azik pisała zanim ja sie pojawiłam na forum i zanim ty się Karolko pojawiłaś, więc nie sądzę aby miała zostać sama, zwłaszcza,że to fajna babeczka jest....

dziś o 9 głosować nie mogłaś, bo o tej godzinie sond jeszcze nie było....a nie było ich od wczorajszego wieczora

nie wiem o co ci Karolka chodzi, przyznam się szczerze... najpierw każdemu słodzisz,a potem plujesz jadem... O co ci chodzi dziewczyno???

czyżby wróciła "normalność" na nasze forum????

Ja poczytuję was i jest mi niemiło, że takie klimaty się tworzą. KWAS!!! Nie wiem, o co chodzi, ale mam nadzieje, że zapanuje tu POKÓJ i SPOKÓJ ;-)

reklama
nie no sorry - KArolkaz - może zostań adminem i to Cię w końcu usatysfakcjonuje???????? bo już tego nie rozumiem? będziesz mogła wtedy zobaczyć jak "miło" jest być adminem?? może wtedy będziesz zadowolona????

Kasiulla - rzuciłam Bełchatowem, bo tam są tanie ośrodki z kopalni.

miałam dziś zaproponować, że spróbuję załatwić pobyt od piątku do niedzieli popołudnia za 110-150zł od osoby z pełnym wyżywieniem, ale odechcialo mi się.

jak mają być dwa spotkania to będą. może w końcu ktoś będzie zadowolony????????????

piszę bez emotikonków coby znowu nikt nie zarzucił czegoś komuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry