ja zaproponowałam równiez miejsca z centrum, tak samo jak zaproponowałam Karpacz, czy podoba mi się jura krakowsko częstochowska. Wrocław zaproponowało z 5-6 osób, Trzebnicę bodajże MagdaB., Łódż tez z 5 osób nie mówiąc o okolicach.
Decyduje wiekszkość, ale jak już wiem z wiadmośoći (!!!) wszystkie które się odzywacie zostałyście wezwane przeze mnie na pomoc, więc i pewnie większość z Was przekupiłam, albo zastraszyłam !!! żebyście głosowały na Wrocek, albo sama głosuję tak żeby na Wrocek wyszło - falszuje.
No proszę Cię - ja nie krytkuje łodzi i jej okolic, ja tylko mówię o strasznym dojeżdzie (DLA MNIE) nawet nie mówię że dla kogoś. Co też kilka osób potwierdziło (pewnie tez przeze mnie zastraszonych). To tak samo jak Ty napisałaś że jest zły dojazd drogowy do Wrocka - może i jest.
Kasiulla - zrozum - każda z dziewczyn ma wolną wolę, i wybiera i pisze to co ONA uważa za słuszne dla siebie i innych - może napisz do admina (ja jestem modem) - i dowiedz sie jakie są moje kompetencje - ja mogę raptem robić porządek - tzn przesuwać wątki, przyklejać, zamykać, odklejać - reszta tylko to co Wy.
a co do miejsca spotkania - to oczywiście zapraszam na plusy i minusy -
coś trzeba postanowić - bo Wrocek i okolice wygrywają jednym głosem.
Z tego co wyczytałam wydaje mi się że z dojazdem do Wrocka (odległośc) będzie problem dla 1 lub więcej osób, z dojazdem do centrum (odległość) chyba też 1-2 osoby.
to może tak
WROCEK - plusy
minusy
CENTRUM - plusy
minusy
ja idę do pracy - napisze po powrocie jeżeli pomysł się sprawdzi