reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ha! przydybałam CIę Kinga na tym wątku hihi - znaczy że może wybierzesz się na zlot czarownic????:-):-):-)

eeeee, prosze się tylko nie obrażać za "czarownice", bo ja też się wybieram na zlot a to taka mała metafora;-)

koga, Ty to tropicielka jesteś!!! :tak::tak::tak:

Tak, wybieram się :-) Jak Bozia da :-) śledziłam tylko te wypowiedzi i czekałam, aż wybuchnie ;-);-);-) I stało się!!!!! :-)

PS. Obraziłam sie za tą czarownicę :happy::happy::happy: Na spotkanie to postaram się wyglądać ładnie, żebyś zmieniła zdanie :-)

Ja jestem z tych czarownic, co to nie potrzebują miotły :-)

na mopie vieledy :-) Mąż mi kupił, bo uparłam się myć podłogi codziennie :-) Użyłam go może ze trzy razy :-)

3 tygodnie i trzy dni - ech piękny widok

a do tego za tydzień tylko 2 dni w pracy (w szkole)

to miało być w głownym wątku - chyba juz jestem zbyt nieprzytomna...

dziewczyny ja was troszke nie rozumiem
atakujecie karolkaz ktora wyrazala wlasne zdanie na temat tych dziwnych rzeczy ktore sie na tym watku dzieja

niektore mamy chyba nie maja odwagi sie tu odezwac by nie narazic sie rowniez na "atak" z waszej strony

A Azik faktycznie prowadzi lekko dyktature a o to chyba nie chodzi w byciu moderatorem
sama mialam z nia spiecie bo proponowalam ciagle lodz i okolice centrum (dalej ugryze sie w jezyk bo byla to pozniej prywatna rozmowa miedzy nami wiec niech tak zostanie)

i Karola nie wymysla tego ze sond nie bylo bo faktycznie ich nie bylo
robi sie bardzo niesmacznie i niemilo
mnie rowniez odechciewa sie spotkania w takiej atmosferze a bardzo chcialam

jak tak patrze na wyniki sondy to sobie mysle ze chyba odbeda ise dwa spotkania w tym samym czase :-D;-):-p jedno we wroslawiu a drugie w centrum :-p:-D;-)

tak brzmial moj post na temat dwoch spotkan
to byl nakzwyklejszy w zyciu zart

ale moze niektorym na reke sa faktycznie dwa spotkania :confused::baffled:
wiec moze jak ktos chce niech umowi sie na spotkanie poza forum
a na forum ustalmy ewentualne szczegoly tego grupowego spotkania
no chyba ze juz go nie organizujemy

dziwe sie naprwde
kwietniowki potrafie dojsc do wspolnego zdania i sie spotkac - odliczaja juz tylko czas
widac im bardzo na tym zalezalo.....

reklama
ja zaproponowałam równiez miejsca z centrum, tak samo jak zaproponowałam Karpacz, czy podoba mi się jura krakowsko częstochowska. Wrocław zaproponowało z 5-6 osób, Trzebnicę bodajże MagdaB., Łódż tez z 5 osób nie mówiąc o okolicach.

Decyduje wiekszkość, ale jak już wiem z wiadmośoći (!!!) wszystkie które się odzywacie zostałyście wezwane przeze mnie na pomoc, więc i pewnie większość z Was przekupiłam, albo zastraszyłam !!! żebyście głosowały na Wrocek, albo sama głosuję tak żeby na Wrocek wyszło - falszuje.

No proszę Cię - ja nie krytkuje łodzi i jej okolic, ja tylko mówię o strasznym dojeżdzie (DLA MNIE) nawet nie mówię że dla kogoś. Co też kilka osób potwierdziło (pewnie tez przeze mnie zastraszonych). To tak samo jak Ty napisałaś że jest zły dojazd drogowy do Wrocka - może i jest.

Kasiulla - zrozum - każda z dziewczyn ma wolną wolę, i wybiera i pisze to co ONA uważa za słuszne dla siebie i innych - może napisz do admina (ja jestem modem) - i dowiedz sie jakie są moje kompetencje - ja mogę raptem robić porządek - tzn przesuwać wątki, przyklejać, zamykać, odklejać - reszta tylko to co Wy.

a co do miejsca spotkania - to oczywiście zapraszam na plusy i minusy -
coś trzeba postanowić - bo Wrocek i okolice wygrywają jednym głosem.

Z tego co wyczytałam wydaje mi się że z dojazdem do Wrocka (odległośc) będzie problem dla 1 lub więcej osób, z dojazdem do centrum (odległość) chyba też 1-2 osoby.

to może tak

WROCEK - plusy
minusy

CENTRUM - plusy
minusy

ja idę do pracy - napisze po powrocie jeżeli pomysł się sprawdzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry