Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja i tak przyjade na spotkanie czy to bedzie pod wrockiem czy pod lodzia. obojetne bo chce sie z wami i waszymi dziciaczkami zobaczyc!! i to zarowno z azik jak i z karolka, niezaleznie od tego ze teraz ciezko sie dogadac co do ostatecznego miejsca spotkania to mam nadzieje ze i tak spotkamy sie wszystkie w komplecie!! ba! nawet o kilka mam wiecej, ktore dolacza do nas (mam nadzieje) nawet na chwile przed wyjazdem
nie mozemy kochane sie teraz na siebie gniewac i zloscic. bo jak dojdzie do dpotkania to zamiast sie do siebie usmiechac i rozmawiac to bedziemy sobeii nogi podstawiac nawzajem, albo przy obiedzie zrobimy wojne na ziemniaki (albo cos innego).
zatem blagam was, spokojnie.
powoli dojdziemy do porozumienia.
a jak trzeba bedzie to przelozymy spotkanie na inny miesiac, tak zeby zdazyc wszystko zorganizowac, zarezerwowac itp. nie trzeba sie denerwowac takimi rzeczami. to ma byc dla wszystkich przyjmnosc, a nie przymus albo koniecznosc
no wlasnie pisalam ze nawet od 15 zl
sa tez agroturystczne w slesinie
albo w tym osrodku kolo mojej dzialki jest jezioro i mozna sprzet wznajac i tam sa domki