reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiulla - chyba tylko Ty i KArolka mówicie o dyktaturze Azik.

co kwietniówek - może im pasuje dojazd do Spały????? ja tam sie ich spotkaniem nie interesuję.

reklama
a ja na to wszystko napisze tak:

ja i tak przyjade na spotkanie czy to bedzie pod wrockiem czy pod lodzia. obojetne bo chce sie z wami i waszymi dziciaczkami zobaczyc!! i to zarowno z azik jak i z karolka, niezaleznie od tego ze teraz ciezko sie dogadac co do ostatecznego miejsca spotkania to mam nadzieje ze i tak spotkamy sie wszystkie w komplecie!! ba! nawet o kilka mam wiecej, ktore dolacza do nas (mam nadzieje) nawet na chwile przed wyjazdem :tak:

kietniowki tez sa z calej Polski

ale ok nie dyskutuje bo skoncze jak Karolkaz....

ostatnio zaproponowalam Śłesin centrum Polski na ktore tez mamy glosuja i pozostaje bez odpowiedzi ......

mysle ze powinnysmy sie decydowac by zarezerwowac jakies noclegi

dodam jeszcze jedno:

nie mozemy kochane sie teraz na siebie gniewac i zloscic. bo jak dojdzie do dpotkania to zamiast sie do siebie usmiechac i rozmawiac to bedziemy sobeii nogi podstawiac nawzajem, albo przy obiedzie zrobimy wojne na ziemniaki (albo cos innego).

zatem blagam was, spokojnie.
powoli dojdziemy do porozumienia.
a jak trzeba bedzie to przelozymy spotkanie na inny miesiac, tak zeby zdazyc wszystko zorganizowac, zarezerwowac itp. nie trzeba sie denerwowac takimi rzeczami. to ma byc dla wszystkich przyjmnosc, a nie przymus albo koniecznosc :tak::tak:

Kasiulla kiedy tu o dyskusję wlaśnie chodzi. a z Karolkaz poszło w ogóle o co innego.

wrzuć ze 2-3 ośrodki z tego Ślesina - te które wg Ciebie są godne uwagi

popatrzcie na ośrodki z naturatour.pl

w razie akceptacji mogę spróbowac załatwić pobyt od piątku wieczora do niedzieli popołudnia za ok. 150zł od osoby z wyżywieniem.

no wlasnie pisalam ze nawet od 15 zl
sa tez agroturystczne w slesinie
albo w tym osrodku kolo mojej dzialki jest jezioro i mozna sprzet wznajac i tam sa domki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry