Kasiulla - nie wiem, może nie wiecie - ale naprawdę
kazdy może założyc sondę - i
każdy może w niej brać udział
nie mam żadnych uprawnień by komus zabierać do tego dostep i odbierać.
oczywiście ze sond nie było (od postu mojego po Karolce o braku potrzebny sond, do około 10 dnia następnego) - więc nie cały weekend tylko około 14 godzin
- bo jak okazały się zbędne to je usunęłam (jeżli niepotrezbne yo po co mają być??) i każdy może usunąc swój watek, tylko powtarzam
SWÓJ, tak samo jak kazdy może usunąć
SWÓJ post - i ma do tego pełne prawo - więc jeżeli chodzi o sondy czy wyjazd marcówkowy - to do tego nikomu nie jest potrzebny moderator, admin też nie - wystarczy każda z Nas by sondę założyć, by wątek założyć i by skasować to co napisała... nie taka rola moderatora by zakładać wątki czy sondy - ja zakładam wątki i sobdy jako zwykły użytkownik, taki jak każda z nas.
do moich kompetencji należy - tylko i wyłącznie
- pomoc w sprawach związanych z technicznym istnieniem forum
- i w razie czwgo pomoc w sprawach porządkowych (przenoszenie, podklejanie, zamykanie wątków)
a poza tym jestem zwykłym uzytkownikiem forum takim jak Karolka, Kasiulla, Kinga, Ania, Ivka, i wszystkie inne dziewczyny - i
tak jak my wszyscy jestem człowiekim, mam uczucia, jestem związana z dziewczynami,
i nie wiem w jaki sposób prowadze dyktaturę -
dyktator to osoba która strachem wymusza "autorytet"m, ma nieograniczoną władzę - tylko na kogo ja mam wpływ?? jak to jest forum wszystkich możliwych indywidualnosci

(łącznie ze mną)