reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-marcu-2006r-f78/miejsce-spotkania-10114/

chyba większość propozycji naszych tu umieściłam
może to trochę ułatwi
jest Centrum z każdej strony, oraz Trzebnica - linki moga nie kierować automatycznie ale z tym to ja nie mam siły walczyć.

puk puk

ale tu wcale nie miało być sondy - pewnie by nic nie dała - za duzo mozlwiosci i by sie porozkładało po równo

ja tylko pozbierałam propozycje w jednym miejscu - moze to troszkę ułatwi - bo wątek nam się rozrósł...

sondy nadal są podklejone pod tym wątkiem.

po prostu warto pooglądać miejsca które sa brane pod uwagę i popatrzeć jak z dojazdem, co gdzie jest ile km, ile godzin w pociągu, itd...

sa osoby które nie pojada do Centrum, i sa osoby które nie dojada do Wrocka- pewnie u kwietniówek, grudniuwek tez nie wszyscy jednak jadą - biorac pod uwagę ilośc osób. to chyba nierealne. :(
w każdym przypadku będzie ktoś kto nie dojedzie.

no to tak

mamy dwie okolice i głosować mozemy zaróno na jedną jak i na drugą - lub na obydwie naraz

tak jak z terminem

czyli osoby które mogą pojechać i tu i tu to zaznaczają obydwie wrsje, osoby które pojadą tylko no co CENTRUM - to zaznaczają centrum, a osoby które pojada tylko w okolice Wrocka - to zaznaczają okolice Wrocka...

nie mam innego piomysłu, wy chyba tez nie.

proponowane miejsca można zobaczyć w wątku miejsce spotkania.

reklama
Ja popieram Wrocław :-):-):-):-):-):-) Wyjechałam z niego we wrzesniu i już mocno tęsknię. A podróż, jaka by nas czekała, to prawie 6 godzin pociągiem :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry