Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Widziałam niedawno zdjęcia z takiego spotkania lipcówek. Naprawdę warto się spotkać, niesamowite wrażenie. Jeszcze nie wiem, jak to uda mi się zorganizować finansowo, ale całym sercem jestem ZA spotkaniem.
Mam nadzieję, że wreszcie się poznamy:-):-):-)
Kasiulla: nie wiem czemu tak to odebrałaś. ale skoro Ty napisałaś, że wszyscy potracili ochotę na spotkanie.
to dlaczego ja nie mogłam wyrazić swojego zdziwienia na temat Twojego posta???????????
Madzia: nie wiem. niby do Ślesina tylko 300kmz groszem, ale drogaim wojewódzkimi. ustaliliśmy, że podejmiemy decyzję ostateczną jak będzie ustalone miejsce spotkania. chyba żemałż urlopu nie dostanie to wtedy będę zdana na PKP lub PKS. a jakoś nie widzę się samej z Tytkiem wózkiem i plecakiem w tych środkach lokomocji. a poza tym chcę mieć niańkę w postaci męża na to spotkanie.
w okolice Wrocławia mamy jakieś 200-220km autobanką.
Jeśli tylko nie pojedziemy do Irlandii do koleżanki i wystarczy nam kaski po urządzeniu mieszkanka to ja baaaaardzo chętnie się na takim spotkanku pojawię (z Marcinem jeśli bedzie taka opcja ) W sondach głosowałam