reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
Wiecie co odezwe sie, bo tu dziwne rzeczy sie dzieja.

Bardzo dziwne jest to, ze do tej pory to glownie Karolkaz wszystkim zarzucala, ze sie zle zachowuja (i mnie i Azik, innych teraz nie pamietam, a wymyslac nie mam zamiaru), ona rowniez uzywala brzydkiego jezyka - i do mnie, i do Azik (sondy dupondy to maly przykladzik). A potem ma pretensje, ze w koncu osoba przez nia zaatakowana (znow- ja, Azik), stracila cierpliwosc i tez odpowiedziala w niemily sposob.
Karolkaz - to tobie wolno pisac sondy dupondy a Azik nie moze napisac bzdury ???:szok:

reklama
Dziewczyno, wylyzuj troche , a i tobie bedzie lepiej i innym tez. A ponadto pamietaj, ze trzeba wszystkich traktowac podobnie jak siebie, tzn. jezeli sobie na cos pozwalasz to rowniez innym pozwalaj na to samo zachowanie, jesli zas krytykujesz zachowanie innych to rowniez sobie na takie zachowanie nie pozwalaj.
I nie ma tu sie na co obrazac. Naprawde nie rozumiem dlaczego wymiana zdan, pogladow, niezgadzanie sie na dany temat zamiast milej ekscytacji powoduje tyle niesnasek, dasow itp. :baffled:

czyżby wróciła "normalność" na nasze forum????

Ja poczytuję was i jest mi niemiło, że takie klimaty się tworzą. KWAS!!! Nie wiem, o co chodzi, ale mam nadzieje, że zapanuje tu POKÓJ i SPOKÓJ ;-)

ha! przydybałam CIę Kinga na tym wątku hihi - znaczy że może wybierzesz się na zlot czarownic????:-):-):-)

eeeee, prosze się tylko nie obrażać za "czarownice", bo ja też się wybieram na zlot a to taka mała metafora;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry