reklama

spotkanie marcówek :)))

Pojadę na spotkanie do...

• Wszystkich głosujących
    14
bylam w tym parku 2 razy i naprawde jest sliczny, jaskinie tez robia wrazenie, sa tam i takie normalne, czyli wchodzi sie mniej wiecej na poziomie gruntu a potem siec korytarzy (mozna tam znalezc rozne skamieliny, np. amonity), ale sa i takie, do ktorych schodzi sie po drabince wiszacej, a potem czolga jeszcze na brzuchu, pod brzuchem majac wode :-) dla mnie to byla niezla frajda, a mialam wtedy 15 lat :):-)

reklama
Grotniki sa kolo Łodzi tak jak i sokolniki i troche w innym kierunku kolumna - to wszystko lasy lasy lasy gdzie dzieci jezdza do sanatorium :tak:

dziewczyny ja mam dzialke z domem kolo Koła - zapraszam - dacie po 30 dychy to was przenocuje :-p:-D a jezioro doslownie 50 krokow od bramy :tak: :-p:-D a ciepla woda jest prysznic i nawet mozna na dzialce sporo namiotow rozbic obok domu :-D:tak:

a tak powaznie to juz naprawde zaczyna sie troszke robic meczace i mysle ze koniec koncow do niczego niestety nie dojdzie :-(:no:
teraz w sumie mysle ze lepiej bylo nie zakladac tego watku bo tylko same nieporozumienia i tylko "wybrzydzanie i marudzenie" bo za daleko bo brak polaczen bo za drogo bo za tanio bo nie taka okolica bo cos bo cos
szukanie jakiegos "kłaka"
albo chcemy sie spotkac albo nie - tak jak to napisala Emcia ze ona zeby sie z nami spotkac to nawet z irlandii by przyleciala :-p
moze jedzmy tam gdzie kazdy ma daleko :-p:-D

wiec ustalmy cos bo sonda sobie jest a i tak nic z niej nie wynika :no:bo kazdy chce jechac gdzie indziej

a co do mojej dzialki to teraz mi sie przypomnialo (ciemnota jestem :-p) ze obok jest osrodek wypoczynkowy !!!!!
tylko nie wiem jak z dojazdem
to sa okolice Ślesina, sompolna, za kołem 20 km
sprobuje poszukac strone tego osrodka

ps
mam nadzieje ze nikogo nie urazilam bo wszystkie przyklady sa z pamieci :-p:-D;-)

Kasiulla to chyba powinnam przeprosić że nas nie stać na drogi nocleg, albo że za daleko mam by pojechać, sama zagłosowałaś na miejsce pod Twoim domem (najbliżej) - pewnie tez kierowałaś sie dobrem swoim i swojego dziecka - to logiczne

jezlei jet 15 osób chętnych i kazdy ma miejsce najbliżej siebie to tam głosuje - i tego nie przeskoczysz - jezeli wygra centrum - to postaram sie tam dojechac, jezeli wygra wrocław i jego okolice to Ty postarasz sie tam dojechać - ale dlatego decyduje większość.
- to też w miarę logiczne i sprawiedliwe - bo nie może jedna osoba (ktokolwiek) decydowac gdzie wszyscy mamy jechać, tylko w jakimś środowisku powinna decydować większość - a to niestety powoduje że wiekszosć jedzie, a część osób nie może.
nigdy nie da sie wszystkiego zrobić dla wszystkich zupełnie, niestety...

jest Ok, a Ty piszesz że marudzimy? przecież naprawdę nikt złośliwie nie pisze że nie da rady dojechac bo za daleko, albo że nie ma kasy - wybacz ale dla mnie 120 zł - to tygodniowe życie dla moich dzieci, albo 3 dniowy wypoczynek - więc dlaczego nie mamy znależć czegoś gdzie wszystkim będzie blisko i czegoś na co większości będzię stać... to nie jest wybrzydzanie czy marudzenie ale szukanie najlepszej możliwości, czyli jak to emcia dobrze napisała - uda nam się coś wykombinować. można też zrezygniowac z poszukiwań, ale dlaczego - przecież pomysł jest fajny irealny

no i ja nie pisze tego, bo jestem urażona czy coś innego, jak już pisałam wiem że nikt na BB nie wchodzi po to by kogoś obrazić czy urazić, ale jako że jesteśmy tylko ludźmi to czasami sie nie tak jak trzeba zrozumiemy, albo nie tak coś napiszemy - i zostanie to wręcz odwrotnie zrozumiane - takie jest ryzyko kontaktów międzyludzkich - gdybyśmy byli i myśleli identycznie nie było by pewnie problemów, ale czy byłoby po co wtedy tu wchodzić?? i sie spotykać??

reklama
no to ostatnie podejście

teraz mozemy głosować tylko na jedną okolicę
(juz okolicę - to będzie wygodniej - bo miejsc pojawia sie coraz więcej i coraz ciekawszych)​

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry