biola
szczęsliwa mama
wiesz co na tej ulotce sa nr tel wiekszych miast i wydajae mi sie ze oddzial twoj to bedzie dublin.ale zadz tam to ci wszystko powiedza:-)Jezu biola ale mnie uszczęśliwiłaś,wygląda na to,że mój Radek się łapie od stycznia,właśnie myśleliśmy nad tym przedszkolem od stycznia dla niego a tu taka niespodzianka:-),Radek urodził się 19 czerwca 2006.Bardzo bym Cię prosiła,żebyś mi powiedziała czy ten nr także dotyczy mnie(mieszkam w Swords)?Gdzie będę mogła sprawdzić,które przedszkole będzie darmowe?W Dublinie czy może być jakiś oddział u mnie?Wiesz coś na ten temat?Please,please
![]()
,właśnie myśleliśmy nad tym przedszkolem od stycznia dla niego a tu taka niespodzianka:-),Radek urodził się 19 czerwca 2006.Bardzo bym Cię prosiła,żebyś mi powiedziała czy ten nr także dotyczy mnie(mieszkam w Swords)?Gdzie będę mogła sprawdzić,które przedszkole będzie darmowe?W Dublinie czy może być jakiś oddział u mnie?Wiesz coś na ten temat?Please,please
To skąd do jasnej Anielki mam wiedzieć,gdzie pytać o wolne miejsce skoro nie wiem czy dane przedszkole jest "podciągnięte"pod free
,a lista tychże przedszkoli ma być dostępna od października
.Nie kumam czaczy

.Masło maślane maślanką polewane

ale chciałabym,żeby poszedł chociaż na te 3 godzinki dziennie,z dziećmi pobył,z językiem się osłuchał,miał troszkę rozrywki
.A te obawy to chyba faktycznie wynikają bardziej z mojej mamusinej nadopiekuńczości