anineczka
królowa mrówek :P
Ale nie chciałaś wrócic do pracy czy dostałaś to P45 niespodziewanie?Ja dostalam wypalcone holidaye po zakonczeniu macierzynskiego....bo wtedy tez dostalam p45
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nie chciałaś wrócic do pracy czy dostałaś to P45 niespodziewanie?Ja dostalam wypalcone holidaye po zakonczeniu macierzynskiego....bo wtedy tez dostalam p45
Po cichu nie chcialam ale oficjalnie tak, tylko jak poszlam w ostatni dzien macierzynskiego sie dowiedziec co i jak (bo szefowa nie raczyla sie odezwac ) to ona mowi ze jest quiet i niestety niema dla mnie pracy. To normalne ze w styczniu i lutym w biznesie kosmetycznym jest zastoj zreszta jak wszedzie. ...Troche krecila lwasnie z wyplaceniem holidaya i bank hilidaya no i z tym ze jednak powinna mnie przyjac po macierzynskim ale ona twierdzila ze ja o tym wiedzizlam i takie tam. W koncu po kilku dnich przyszlam po zalegle pieniazki no i po p45 i na tym sie skonczylo....Ale nie chciałaś wrócic do pracy czy dostałaś to P45 niespodziewanie?
Szczerze to doczytałam to dopiero dziś na NERA - National Employment Rights Authority - HomeAaaaa no nie pisalam....nawet niewiedzialam o tym.