wiesienka123
mama Asi
a ja znowu dostalam formularz do odesłania na CHB, czy oni sobie nie moga sprawdzić ze ja pracuje od ponad miesiąca

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tego co dziewczyny pisały to jest normalneZe co 3 miesiące przysyłają, tylko rzeczywiście jednym wcale a innym ciągle, widocznie mnie lubią
![]()
dziękuje za odpowiedź,jeszcze zobacze co mi powie w sobote w pracy .... musze to jakos przemyslec , juz sama nie wiem , a jak lekarz da mi zwolnienie na miesiac a po miesiacu juz nie.....?
jak na miesiac
przeciez to ciaza a nie przewlekla choroba;-)z tygodnia na tydzien bedziesz wieksza i bardziej zmeczona...
Jesli da to do konca ciazy,albo wcale-moim zdaniem
dziewczyny oni i tak maja tam troche roboty z tymi zasilkami;nie ma co wymagac zeby jeszcze kazdego sprawdzali;-)wazne ze kaska wplywa![]()