reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
Laski mam troche ubran na sprzedaz:)
Wiekszosc jednak dla dziewczynki bo po Marice ale mam dwie pary spodni dla chlopca w rozmiarówce naszych mężczyzn lub troche wieksze zalezy od chlopca.
Narazie dodam zdjecia ale jak cos Wam wpadnie w oko to sprawdze metke lub pomierze.

Takie niebieskie leginsy to takie luzne sa po domku oddam je za darmo gdyby ktoras chetna bo inaczej wyladuja na smietniku:) A po domu czy do spania jeszcze posluza

REZERWACJA : zdj 2, 4 i 5
Bluza zdj 1 _ Sprzedana
Spodenki zdj 7 sprzedane

Załączniki

• Kopia CAM00804.jpg
    Kopia CAM00804.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 68
  • CAM00264.jpg
    CAM00264.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 57
  • CAM00800.jpg
    CAM00800.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 56
  • CAM00801.jpg
    CAM00801.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 61
  • CAM00802.jpg
    CAM00802.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 59
  • CAM00803.jpg
    CAM00803.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 67
  • CAM00805.jpg
    CAM00805.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 71
  • CAM00806.jpg
    CAM00806.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 62
  • CAM00807.jpg
    CAM00807.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
Wiola czy na pierwszym zdjęciu to jest taka bluzka że niby wygląda jak dwie a tak naprawdę to jedna? Jaki rozmiar? I jaki rozmiar mają te spodenki z falbankami przy kieszonkach (te obok spódniczki)?

Dorota spodenki chlopiece to : 4 - z metki to rozmiar 104 ale sa napewno mniejsze. Moge zmierzyc ja mysle ze cos bardzioej 86-92. Te ze zdjecia 5 - tez chlopiece i tu wogole na metce to 4-5 lat ( haha) ale sa takie tez 86-92. Te na zdjeciu 2 to sa po Marice i to jest 86. A te ze zdjecia 6 to typowo dla dziewczynki bo one takie brokatowe sa.
Dorota kazde spodnie 5 zł/ sztuka + koszt wysylka wrazie cos
Freya ta bluza to jest taka ze to szare normalnie jest na ramionka i dalza czesc i wystaje taki rozowy kaptur:) Mi osobiscie sie ona strasnzie p[odoba i sama bym chciala taka miec;)
A spodenki to 2-3 latka, 98 ale na Marike sa na krotkie wiec tez zawyzona numeracja, mysle ze na Emilke beda w sam raz. na dole gumeczka
Spodenki 5 zł, bl.uza 8 zł:)

Emilka nosi ubrania na 92 przy czym spodnie na 92 są ciut za długie to pewnie te byłyby ok, to ja te spodenki chętnie wezmę :) Bluzę też jeśli rozmiar dobry na Emilkę (musiałaby być na 92)

To super, biorę oba! :) Umówimy się jakoś na fb na któryś dzień to podjadę chyba że przytrzymasz mi do 28.08 to będę na Ząbkowskiej u dentysty ;)

reklama
VIOLA to ja bym Cię prosiła pomierz mi te spodenki 2,4,5 od kroku jaką długosc mają.
I pewnie je wezme jak beda dobre.
Jak nie uda sie nam spotkac to mi je najwyżej wyslesz.

Do góry