reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
Ostatnia edycja:
Spodnie (11)  86cm.jpg86cmSpodnie (12) 74cm.jpg74cmSpodnie (13)  70-74cm.jpg70-74cmSpodnie 80cm.jpg80cm

Sukienki i nie tylko
Sp&#243;dniczka i kamizelka (1)  92cm ale jest na 80cm.jpgSpódniczka mini 92cm na metce ale jest mniejsza jakieś 80cm maSp&#243;dniczka i kamizelka (2)  98cm ale jest na 86cm.jpgKamizelka 98cm na metce,Amelka ma 94cm wzrostu i już w nią nie wchodzi, jest zaniżona, myślę że na jakieś 80-86cmSukieneczki (1)  80cm.jpgSuknia balowa 80cmSukieneczki (10)  74cm.jpg74cmSukieneczki (11) 74cm, ale jest troszk&#281; wi&#281;ksza.jpg74cm na metce ale jest trochę większa, jakieś 80cmSukieneczki (12)  Malutka na teraz.jpgMalutka dla waszych dziewczynek na teraz

MILVA Kochana no bo przecież ja mam starszą 3latkę Amelkę. A maluszek Kacperek, trzeba wyprzedać:-D by było na ciuszki dla malucha:rofl2:

Sukieneczki (13)  Na metce 12M ale mniejsza jest. Na jakie&#347; 9M..jpgNa metce 12M ale jest mniejsza na jakieś 6-9M. (Na fotce mogą być widoczne plamy, ale właśnie się pierze)Sukieneczki (14)  80CM.jpg80cmSukieneczki (15)  12M.jpg12MSukieneczki (16)  80cm.jpg80cmSukieneczki (17) 6-9M.jpg6-9MSukieneczki (18)  80cm.jpg74-80cm

VIOLET chodzi Ci o ten niebieski??? Może u Ciebie widać jak fioletowy???? Właśnie na metce jest rozmiar 3 Amelka nosiła jak miała dwa lata miała wtedy wzrostu 82cm, teraz ma 94 i już jest za mały. Jeśli chcesz to pomierzę centymetrem co i jak. Wyślę Ci cenę na pw.

A albo ten różowo fioletowy, złapałam że bardziej o ten chodzi, no a ten na metce ma 86cm i Melcia jeszcze na jesień w nim chodziła,choć przez lato urosła 8cm. .

A Mariczka ile ma wzrostu??

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana pomierzę ale jak Kacpi uśnie ok??? Bo teraz pisze z mamą a raczej już żywi się.. Jak góra 82 to myślę, że ok będzie ale napiszę za jakiś czas.

Do góry