reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
Asko-ja juz sie zdecydowałam na jedną czapeczke jednak-o druga poprosze cie na wiosnę:-D-więc jakbyś musiała tylko dla mnie kupować ten fiolet i sliwke to nie kupuj-my chcemy szary taki ciemniejszy oraz róż, bialy i czarny-wszystko juz mam obmyslone-wiec jakby juz była moja kolej to daj znac na PW to wszystko napisze dokładnie

aga to mozesz juz opisac dokładnie na pw bo będę wiedziała jak sobie z nicmi rozplanowac, a pza tym ja z reguly robię m,częsciami kilka czap naraz a poteem wykańczam bo mi tak latwiej więc w razie co będę mogła zacząć. :)

nowe nici przywiozłam dziś osobiście żeby nie czekać aż mi pani wyśle;p ale już więcej nie pojadę albo celowo zapomnę portfela... grr no wiedziałam że cos dokupię.
IMG_8914.jpggórny rząd od lewej- niebieski(stary kolorek), ciemny brąz, jasny brąz- moim zdaniem taka kawa z mlekiem, beż/kawa latte, boro/buraczek, wrzos, jeans,
dolny rząd od lewej roż(inny niż miałam) grafit, czarny, żółty, biały, seledyn(nowy-pastelowy), turkus (ciemniejszy niż miałam) reszty tego co przytaszczyłam nie wstawiam bo jest na starych fotkach:0 tylko dokupiłam bo sie konczyly:)

poza tym dostępne wszystkie kolorki wcześniejsze czyli:IMG_8634.jpgIMG_8672.jpgIMG_8671.jpg

Ostatnia edycja:
A ja mam inne pytanko, Aśko - robisz szaliki??? bo chciałam kupić Kalince na zimę, ale żaden mi się w sklepach nie podoba...
Dałabyś radę zrobić taki np kolorowy?? i jaka cena?? dodam, że nie chciałabym zbyt długiego, bo wiadomo - małe dzieci nie za bardzo lubią mieć coś wokół szyi.
Z góry dzięki za odpowiedź :)

dagne widzialam fajny prosty szaliczek ale jeszcze nei robiłam.. wiem ze nie jest mega trudny ale wchodzi w niego sporo nici. Musiałabym pomyślec co i jak to po pierwsze a po drugie ze jeszcze mam kilka czapek na cito a do tego 4 net-kowe na święta(te torchę później). Dam Ci znać na priv po weekendzie bo mam mały sajgon:)

czy ktoś nie poszukuje tej właśnie czapy! tej! różowej;p w tym odcieniu;p hihi po wielu bojach i przebojach z wyborem różu jest:D wczoraj Aga jeszcze zmieniała wybrane nici;p ale się spiełam i uwinęłam:) słodka jest aaaa btw Aga oczy musiałam zrobić mocniejsze rozowe nijak mi inny kolor nie pasował a to ładnie gra:) IMG_8922.jpgIMG_8923.jpg

reklama
Do góry