reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
No to swietnie :) to w takim razie chętnie by ją Emilka nosiła tylko powiedz ile i na jakie dane pieniążków wpłacić :)

Sosnowiczanka mam jakiś problem z wysłaniem ze służbowego komputera priva, napisałam Ci adres na Grupie w "Kontaktach", daj potem znać ile Cię podsumowali na poczcie i na priv dane do zwrotu (w domu odczytam :))

Dziewczyny, zostało mi po Adasiu sporo pieluch rozmiar 3 od 4-9 kg. Pieluchy były kupowane w tesco w Niemczech, przez moją ciotkę. Adaś ich używał i nie miał żadnych uczuleń, odparzeń, bardzo sobie je chwaliłam. Jednak szybko z nich wyrósł i ciocia kupowała nam już większe rozmiary.

Jeśli znacie kogoś kto byłby chętny ODDAM za koszty przesyłki. Są one zapakowane w kartonie. Narazie doliczyłam się ponad 200 sztuk. Myślę że 150 sztuk będzie ważyło do 5 kg, wtedy paczka ekonomiczna wyniesie chyba 13 zł. Zastanawiałam się gdzie mogłabym oddać komuś, może w domu dziecka? Ale najpierw pytam Was. Pozdrawiam.

Nastazja może Majeczki siostra cioteczna, ta która ma ciężką sytuację?Może jej by się przydało?Nawet gdyby miała je za kaładać za 2 miesiące, zawsze to taniej... Albo faktycznie do domu dziecka, do szpitala.. a może są jakies ubogie rodziny niedaleko Ciebie,które mają malucha

Kasiu jeden karton już oddałam znajomej, mam jeszcze jeden 120 sztuk. Chętnie oddam i pomogę. Czekam na wiadomość od ciebie. Aha mogę dać jeszcze trochę ubranek po Adasiu.

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotar prosiłaś to wrzucam tu :) Nówki, jakość bawełny super. Plusem również jest to że one są z aplikacją a nie odprasowywanką która sie ściera przy praniu. Motyw zimowy jak widać. Moja takie nosi od listopada do wiosny. Carters 5t to dobre już teraz i spokojnie na następny rok. Ta z podwójnym rękawem to 4t, ale duża. U nich te z bufkami zawsze takie większe.
cena 18 zł, a ta różowa 25 zł

Załączniki

• 253A551_Default.jpg
    253A551_Default.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 55
  • 253A589_Default.jpg
    253A589_Default.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 51
  • 253A667_Default.jpg
    253A667_Default.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 49
Do góry