N
nataliak
Gość
jak wiadomo idealnego wozka nie ma ale moze wspolnymi silami uda nam sie znalezc ten prawie ideal
jakie sa Wasze typy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

jestem co najmniej zielona w temacie wózkowym ale przyznam szczerze, że podglądam intensywnie wasze typy i jak na razie najbardziej podobają mi się x-landery no i co najważniejsze ich cena jest bardzo w normie..
ja ze względu na to , ze mieszkam na wsi wybrałam duże pompowane koła, bez żadnych udziwnień.Jakie są Wasze opinie / doświadczenia odnośnie ilości kół, w terenie pagórkowatym (mam na myśli również nasze wspaniałe chodniki;-)) lepiej sprawdzą się cztero czy trójkołowce?
jak ja się cieszę, że powstał ten tematjestem co najmniej zielona w temacie wózkowym ale przyznam szczerze, że podglądam intensywnie wasze typy i jak na razie najbardziej podobają mi się x-landery no i co najważniejsze ich cena jest bardzo w normie..
nastawiam się na wózek wielofunkcyjny, waga nie jest bardzo istotna bo będę zaopatrzona w windę, zależy mi jednak na wielkości po złożeniu - musi się zmieścić w bagażniku focusa, który moim zdnaniem zbędnym miejscem nie grzeszy niestety
co do terminu zakupu to myślę o kwietniu - jak wyjdzie, zobaczymy ;-)
ale mam patent, bede skąłdałą tylnią kanape ha ha.Chyba taki termin koniec marca początek kwietnia powinien być najlepszy na kupno wózka.
Zastanawiałam się nawet czy nie kupic jeszcze w tym roku- gdyby były jakieś wyprzedaże kolekcji 2009 albo coś w tym stylu. Ale chyba jednak poczekam do marca!
- zwłaszcza jak ktoś miał ochotę na konkretny kolor. No i taki nowy wózek musi kilka dni trochę powerandować przed dzieckiem bo śmierdzą te wszystkie plastiki i materiały zamknięte w opakowaniach.
. Składa się szybciutko i bardzo prosto, po złożeniu mieści się na siedzeniu z tyłu samochodu. Stelaż po złożeniu ma wymiary: 73 cm x 58 x 46. Posiada wszelkie regulacje, kręci się dookoła własnej osi (180 stopni) i ma pompowane kółka itd. Ma dwie wady- jest tylko w kolorze czarno-srebrnym i kosztuje 2500 zł
Podsyłam linka, jakby któraś była zainteresowana: