Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Afiliacja, ja bym na twoim miejscu zostawiala taki wozek na dole. Moze mozna by bylo go tam do czegos przypiac, zeby nie ukradli. Albo w bagazniku w samochodzie. Wnosic na 4 pietro szkoda kregoslupa. I raczej nie dasz rady. Trzeba przeciez wniesc dziecko. A dziecko plus wozek, nie wiem w jaki sposob mozna to zrobic? Chyba, ze bedziesz wychodzic zawsze z osoba towarzyszaca, nigdy sama.
Ze sa wywrotne to fakt. Kolezanka kiedys taki miala i jak go czasami prowadzilam, to co raz machnal mi sie na bok. Niestabilne toto jest, oj tak.![]()
Proponuję skupić się na rzeczywistych wadach/zaletach, a nie wycieczkach personalnych pod kątem tych, którzy wybierają inaczej :-(To chyba miałaś jakiś badziewiasty trójkołowiec, ja używam jane slaloma,i nie zamieniabym go na żaden inny wóżek, lekki, (ok 9 kg), stabilny, komfortowy, ma największe siedzisko ze wszystkich spacerówek, mnóstwo miejsca, podnóżek olbrzymi, dwa rodzaje zawieszenia twarde i miękkie, pompowane koła, świetna regulację oparcia na paskach, no ale to juz wóżek z wyższej połki, kosztuje tez odpowiednio, co od razu się czuję w komforcie prowadzenia. Wczesniej miałam jedo to mam porównanie,. Jedo się nie umywa do slaloma pod każdym względem.Odradzam 3 - kołowce i nie tylko ze względu na podjazdy. To wózki dla szpanu, w sumie nie wiem jakiego...
Są niestabilne czyli wywrotne, już wiele moich znajomych żałuje zakupu. Druga sprawa przypatrzcie się jak mało miejsca jest na tym pseudo podnóżku (w wersji już spacerowej), dziecko musi trzymać nóżki cały czas jedna przy drugiej, żadna wygoda.
Jeszcze może bym coś naskrobała na "nie" ale nawet nie chcę sobie przypominać ja ten niby wózek wygląda, ble
Sama przeszłam kilka wózków, dosłownie... dziś dla mnie musi spełnić wiele standardów, dlatego też odpada Alledrogo itp. Sklep i tylko sklep, gdzie mogę pomacać, popchać, podnieść, złożyć i dokonywać wszelkich czynności by ocenić czy dany model nadaje się dla mojego dziecka.