reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Krewetka ja torbę dokupiłam, uchwyt sobie podarowałam, póki co wydaje mi się zbędny.
Nataliak faktycznie niedrogie te torby. Mi się początkowo ta x-bag droga wydawała ale jak sobie inna jeszcze upatrzyłam w sklepie i zobaczyłam cenę -300zł to stwierdziłam że tamta nie taka droga:tak: Aha dziewczyny pilnujcie paska bo on kosztuje połowe ceny torby:szok:

reklama
czy warto dokupić torbę do wózka?

na pewno warto bo będzie cały majdan do targania ze sobą - pieluszka, chusteczki, butelka, smoczek, termos i póżniej inne duperele. Ja oryginalnej do swojego wózka nie kupuję bo jest droga - cena podobna jak w x-landerze. A za tą cenę to już można w sklepie dostać naprawdę porządną torbę podróżną więc taka mniejsza za tą kasę to już przesada. Zaplanowałam ze na torbę nie wydam więcej niż 50zł - więcej się nie opłaca, a na allegro jest masa naprawdę ładnych i funkcjonalnych.

julienx, no to faktycznie masz na co być zła. Nie zazdroszczę niechcianego wydatku, ale za to będziesz miała frajdę z zakupu nowego pojazdu :)

Dzwoniła dzis do mnie babeczka z ktora rozmawialam w piatek - miala kiedys gondolkę do sprzedania, ale ogłoszenie bylo nieaktualne - to ona mi wytłumaczyła jak to zamkniecie powinno wygladac...

a dzis zadzwoniła - i powiedziala ze kupiła spacerowkę - ale w komplecie byla gondolka i pomyslala o mnie, ze wezmie calosc a gondolkę (starego typu) mi odsprzeda... no i ma mi przeslac zdjęcia i jesli wszystko bedzie ok - to ją odkupię... bo fotelik mogę kupic Casualplay/Mutsy wiec bedzie mi pasował...

hurrra - jest najdzieja :):-)

wczoraj chciałam zrobić wywiad wózkowy i sprawdzić jak na żywo wyglądają x-landery z kolekcji 2010 ale nieeeeeeeeeee :wściekła/y::no::wściekła/y:
dowiedziałam się, że kolor, który mnie interesuje nie jest dostępny w Polsce i pewnie za szybko się nie pojawi po czym sprawdziłam sklep internetowy i jakoś znalazłam to co chciałam :baffled: dziiiiiiiiiiiiwne

pytałam też czy gondolę z 2008 roku można zamontować w wersji 2010 - podobno można ale po tak mało rzetelnej obsłudze jakoś nie bardzo w to wierzę i muszę się przekonać na własne oczy :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry