a skąd macie takie info? od producenta czy od "pana" w sklepie?
Witajcie, przepraszam,że sie wtrące, ale może Wam w czyms pomoge. Otóż od stycznia poluje na x-landera xa w kolorze arctic. poczatkowo mial byc w sprzedaży w polowie marca. Moj mąż molestowal telefonicznie producenta chyba z milion razy, aż w koncu w zeszłym tygodniu dowiedzielismy się,że kolor arctic i carbon bedą dostępne najprędzej w połowie maja

. Niestety musiałam wiec zrezygnowac z ulubionego koloru, bo nie mam gwarancji,że faktycznie w tym maju będzie. Zdecydowałam sie na kolor ROCKY (też mi się podobał), z tym że x-landery ida jak ciepłe bułki, w moim mieście dostawa dopiero za m-c

. zamowiłam wiec w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o ok 50km. Jak na razie kupiłam sam fotelik, a wózeczek ma byc podobno pod koniec przyszłego tygodnia (oby). Podsumowując, jeżeli któraś z Was jest zdecydowana na x-landera xa z kolekcji 2010, to proponuje nie zostawiac zakupu na ostatnia chwilę, bo naprawdę ciężko je dostac. Natomiast sklepy internetowe w większości oszukują, tzn. wystawiają kolory (arctic, carbon), ktorych nie ma w sprzedaży
ps. informacje mam bezposrednio od producenta

Mam nadzieję,że pomogłam. Pozdrawiam kwietniówka