awru
Fanka BB :)
z tego co wiem to arctic i carbon nie sa z "podstawowej "palety kolorów i maja być kolo maja w sprzedaży
a skąd macie takie info? od producenta czy od "pana" w sklepie?a nie wlasnie DO maja?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z tego co wiem to arctic i carbon nie sa z "podstawowej "palety kolorów i maja być kolo maja w sprzedaży
a skąd macie takie info? od producenta czy od "pana" w sklepie?a nie wlasnie DO maja?
a skąd macie takie info? od producenta czy od "pana" w sklepie?
Dziewczyny, a widziałyście już nowego Tako Warrior ?? Co myślicie o tym wózku?? Jak myślicie, czy ten w kolorze czerwono czarnym pasuje do dziewczynki??
Nowość WARRIOR tako+ fotelik- AUKCJA PRODUCENTA (905566994) - Aukcje internetowe Allegro
a skąd macie takie info? od producenta czy od "pana" w sklepie?

. zamowiłam wiec w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o ok 50km. Jak na razie kupiłam sam fotelik, a wózeczek ma byc podobno pod koniec przyszłego tygodnia (oby). Podsumowując, jeżeli któraś z Was jest zdecydowana na x-landera xa z kolekcji 2010, to proponuje nie zostawiac zakupu na ostatnia chwilę, bo naprawdę ciężko je dostac. Natomiast sklepy internetowe w większości oszukują, tzn. wystawiają kolory (arctic, carbon), ktorych nie ma w sprzedaży
Mam nadzieję,że pomogłam. Pozdrawiam kwietniówka