Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dziś oglądałam "na żywo" wózki. Generalnie były same polskich firm i wykonanie tak średnio mi się podobało jak porównałam ze stojącym obok Xlanderem, prawdę mówiąc baaardzo mi się spodobał. Szukam go teraz na necie i nie mogę nigdzie znaleźc (to był Priam na 10000%). Znalazłam jakieś gondolki Pram, ale to nie jest to, co widziałam. Ten, który ja oglądałam był dwufunkcyjny i kosztował 1447 zł.
Nieźle też na tel tych polskich prezentował się Enzo Espiro (ale nie ma skrętnych kół). Kosztował 1250 zł bez fotelika, ale na allegro znalazłam za tę samą cenę już z fotelikiem:
GONDOLA-SPACER ESPIRO ENZO + FOTELIK + 2 folie !! (827083186) - Aukcje internetowe Allegro
czesc mam pytanie ;] a wlasciwie to dwa ;]
jesli kupie wozek wielofunkcyjny to tak naprawde moge go uzywac przez cale 3 lata czy ile tam bede chciala dziecko wozic? ;] wiem ze to pewnie gupiue pytanie, dla mnie samej takim jestale moja siostra zmieniala wozek 3 razy a ja wlasnie wolalabym wydac raz a wiecej i po prostu z gondoli zrobic spacerowke jak przyjdzie na to czas ;]
a poza tym, kiedy w ogole bedziecie kupowac wozki? ;] bo ja juz mam taka ochote zamowic cos z internetu ze az wytrzymac nie moge ;] a moja mama znowu mowi ze lepiej poczekac do kwietnia.
pozdrawiam ;]
ja słyszałam ze nie jest za dobry, brat mojej przyjaciółki taki miał i mówi, że ciągle cos się psułoJA nie mogę nadal zdecydować się na markę co myślicie o firmie CONECO chyba dobrze napisałam.

pewnie sobie pomyslała ze i tak nie kupimy teraz a ona się tak produkuje.Głupia baba jakaś, widać że świetnie wie jak "zachecić" klienta....![]()