N
nataliak
Gość
po zdjeciu ciezko jest je rozroznic bo wygladaja identycznie. ale jest jedna cecha charakterystyczna dla starszych modeli: maja piankowa raczke. w nowych jest skorzana.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nataliak te ceny to za cały zestaw razem z gondolą, fotelikiem itd czy tylko sam wózek?t pytalismy wlasciwie tylko o x-landera xa (1600zl) i jedo fyn (1200zl).
Agate ja posiadam maclarena xlr i wózeczek polecam, fakt jest drogi, ale wart swojej ceny, jak na razie mam go od 3 m-cy wg mnie nie ma wad, no mógłby mieć rączki trochę nieżej, chociaż coraz mniej mi to przeszkadza. U nas jest to wózek służący na wypady do sklepu, jakieś wyjazdy bo świetnie się składa, na dłuższe spacery i na trudny nierówny teren uzywam slaloma.
Jak wiecie nie ma wózka idealnego, zeby się zbiliżyć do ideału trzeba posiadać chociaż dwa;-)
A najgorsze jest w tym wszystkim, że moja Zocha woli być noszona w nosidle niż wozona w wózku, a ja tak lubie wózki:-(

???hahahaa ale to dla lalekA wyobrażacie sobie wyskoczyć z czymś takim???
Cudo wózeczek Retro ,Musisz zobaczyć (833811552) - Aukcje internetowe Allegro