Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mi chodziło o wózek głęboki, w którym przewożony był maluszek. I taki mi wyglądem przypominał trumienkę. A dlatego, że cały był czarny: i gondola i buda, do tego całkowicie czarna plandeka, bez żadnych dodatków. Nawet nie wiem w jakim śpiworku był ten maluszek, bo zapakowany w tę czerń po same zęby - oczywiście zębów to dziecko nie miałoMyślę też że inaczej wgląda spacerówka a inaczej głęboki wózek, pewnie o taki chodziło Magdzie skoro porównała go do trumienki.![]()

widocznie można i prawdopodobnie to był wymarzony i wyszukany wózek przez tę mamę więc ja bym się powstrzymała od tego typu opinii..... zlinczujcie mnie, ale jak można kupić czarny wózek?? Zupełnie czarny, bez żadnych dodatków, okropieństwo. Jedyne moje skojarzenie to taki wózek wygląda jak trumienka na kółkach, smutny i ponury. Co myślicie?

O, Agate, te są ładne!Ten pierwszy jest czarny i faktycznie ładny, no ale na paseczek, nie jest kompletnie czarny. Myślę też że inaczej wgląda spacerówka a inaczej głęboki wózek, pewnie o taki chodziło Magdzie skoro porównała go do trumienki.
![]()
awru ja też siebie nie widzę z wózkiem tak wzorzystym, że aż się w oczach pierniczy. Tak samo z totalnie czarnym. Rozumiem, każdy ma swój gust, ok.widocznie można i prawdopodobnie to był wymarzony i wyszukany wózek przez tę mamę więc ja bym się powstrzymała od tego typu opinii..
wiesz, to co dla jednego jest obleśne i nie do zniesienia, dla drugiego jest wyznacznikiem zupełnie czegoś innego.. osobiście uważam, że czarne wózki są bardzo eleganckie i naprawdę nie widzę siebie prowadzącą wózek pełen kwiatków, ciapków i innych kolorowych udziwnień![]()
JESLKI CHODZI O CZARNE WÓZKI TO ZERKNIJCIE NA IMPLAST BOLDER......JEST CZARNY NA CZARNYM STELARZU LUD METALOWYM I BIAŁO CZARNY......strona firmowa otwiera się z koszmarną reklamą.....może komus uda sie ja zamknąć....