Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja widziałam czarne wózki,ale tych najdroższych firm.Są takie...snobistyczne i sportowe zarazemHello
Ostatnio, dosłownie przed Świętami widziałam młodą mamę z dzidzią w wóziu na zakupach. No niby nic dziwnego, ale.... zlinczujcie mnie, ale jak można kupić czarny wózek?? Zupełnie czarny, bez żadnych dodatków, okropieństwo. Jedyne moje skojarzenie to taki wózek wygląda jak trumienka na kółkach, smutny i ponury. Co myślicie?
Narzeczony dal mi wolna reke, w koncu to ja bede go najczesciej ''prowadzic'' -gdy narzeczony bedzie w pracy.. :-)Taaa właśnie po tym co ujrzałam, przetrzepałam neta w poszukiwaniach. Jasny gwincie, faktycznie Agnieszka77 wózki drogie jak cholera, jakieś firmówki, których nazw nie powtórzę bo by to cię skończyło kalectwem dla mojego języka.
Ale jak można kupić czarny... Wyobraźcie sobie nasze maleństwa w maju przy pięknej pogodzie w czarnym obskurnym wózku, nawet gdyby miał kosztować 3 klocki.... Przecież wszystkie ptaszki z drzew by pospadały na taki widok.

Magda znów ryczę ze śmiechu z Twojego posta