reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
tylko jedna rzecz mnie wkurzyła, sprzedawczyni spytałą na kiedy mam termin, ja ze maj a ta mnie wyśmiała, ze tak wczęsnie oglądam.
to jej mowię ze oglądam, a nie kupuję i tyle:wściekła/y:
świetne podejście do klienta nie ma co!! :cool2:
myślę, że sprzedawcy zdają sobie sprawę z tego, że większość z nas ogląda w sklepie stacjonarnym a kupuje w necie - stąd takie "chamskie" podejście u niektórych z nich, co oczywiście jest nie do przyjęcia :no:

reklama
świetne podejście do klienta nie ma co!! :cool2:
myślę, że sprzedawcy zdają sobie sprawę z tego, że większość z nas ogląda w sklepie stacjonarnym a kupuje w necie - stąd takie "chamskie" podejście u niektórych z nich, co oczywiście jest nie do przyjęcia :no:
bo przez internet kupując masz o wiele taniej, chociaż nie powiem zdziwiła mnie ceną no i że wszystkie dodatki poza torba sa w cenie wózka.

otóż to, nie zawsze w necie jest taniej.. więc zamiast zachęcić do zakupu u nich tylko zniechęcają swoją postawą..
a gdyby cena wózka w sklepie stacjonarnym różniła się powiedzmy o jakieś 100zł od tego w necie to chyba wolałabym kupić na miejscu i mieć święty spokój.. ewentualny serwis na miejscu itd itp

tez dzis ogladalismy wozki. na chwile tylko weszlismy do sklepu zeby zorientowac sie czy maja to co chcemy i w jakich cenach bo najprawdopodobniej w tym wlasnie sklepie bedziemy finalnie kupowac bryke maluchowi. pytalismy wlasciwie tylko o x-landera xa (1600zl) i jedo fyn (1200zl). malzowi sie bardziej jedo podoba i faktycznie lepiej sie go prowadzi. sama juz nie wiem...;)

tez dzis ogladalismy wozki. na chwile tylko weszlismy do sklepu zeby zorientowac sie czy maja to co chcemy i w jakich cenach bo najprawdopodobniej w tym wlasnie sklepie bedziemy finalnie kupowac bryke maluchowi. pytalismy wlasciwie tylko o x-landera xa (1600zl) i jedo fyn (1200zl). malzowi sie bardziej jedo podoba i faktycznie lepiej sie go prowadzi. sama juz nie wiem...;)
też kiedyś myslałam o jedo fyn, ale spacerówka jakoś za bardzo mi nie podchodzi. a w x-landerze zaczyna mnie drażnić, że co druga dziewczyna na ulicy taki posiada :-)
swoją drogą cena u ciebie i umnie podobna, tylko zastanawiam się, czy to nie są modele z 2008 roku

z 2009 bo x-landery z 2008 mialy lamane raczki a z 2009 maja teleskopowe (wysuwane). czytam wlasnie opinie o jedo fyn i sa ok. spacerowka tez mi odpowiada. wychodzi na to ze wybor bedzie zalezny od kasy. 400zl piechota nie chodzi ;P

reklama
z 2009 bo x-landery z 2008 mialy lamane raczki a z 2009 maja teleskopowe (wysuwane). czytam wlasnie opinie o jedo fyn i sa ok. spacerowka tez mi odpowiada. wychodzi na to ze wybor bedzie zalezny od kasy. 400zl piechota nie chodzi ;P
nataliak mam prośbę możesz zamieścić tu foto z 2008 i 2009? bo coś mi sie zdaje, ze ten który dziś ogladalam to z 2008 , ale chcę mieć pewność.
prosze jak masz chwilkę to wrzuć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry