reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a mnie też bardziej podobają się ciemniejsze niż te mega kolorowe:tak:. I nawet cały czarny mógłby byc jak najbardziej, szczególnie jeśli miałabym do wyboru np drugi "w kwiotki" albo inne pstrokatki:-p. Sama nawet podawałam tu kiedyś linka do wózka Spin, który był właśnie czarny, ale miał srebrne wstawki.

reklama
Te czarne wozki, to taka nowa moda. Kiedys calych czarnych nie bylo widac wogole. A od jakiegos czasu widzi sie coraz czesciej. Zawsze jednemu bedzie to sie podobac innemu to. Jak to sie mowi o gustach sie nie dyskutuje. Ja np. uwazam, ze ten czarny to bardzo praktyczny kolor, bo zabrudzen to na nim zadnych znac nie bedzie, bo nawet na graficie, czy ciemnym brazie tzw. czekoladzie i tak zawsze cos widac jak sie zabrudzi, a na tym nic. Temu calkiem praktyczny kolor jak ktos planuje miec ten wozek dla nastepnego dziecka, taki czarny bedzie jak nowy.

noo w sumie tak, ale przypomnialo mi sie jak to bylo jak sie zajmowalam takimi maluchami i ciagle wszystko wokol siebie paskudzily jakimis ciasteczkami ;)

Teraz fioletowy kolor w modzie i patrze, ze duzo z was na fioletowe wozki ma oko. Kreweetka ten wozek jest ladny.
A takie male dzieci brudza i ciastkami i napojami i praktycznie wszystkim, moj to znalazl sposob nawet jak z butelki napoj przez smoka wycisnac, naciskal smokiem na to i owo i wtedy wyplywalo na zewnatrz. No i tak byly plamy. Dzieci sa pomyslowe.

reklama
daj dziecku w czarnym wozku chrupke/wafelka, zobaczymy czy nie bedzie sladow ;P

ojj będą będą:tak: ale i tak polecam czarnego/ciemnoszarego Maxi Cosi, mam taki i jestem baardzo zadowolona, a chrupki/wafelki można z niego łatwo usunąc - dobry materiał:-)

za to kompletnie nie polecam czarnej gondoli - mała trumienka:baffled: naprawdę brzydko to wygląda, my mamy szafirową i jest cudna, wogóle jeszcze raz powiem - polecam Maxi Cosi Mura 4 - ten wózek nie ma wad, no może poza wagą, ale ja akurat mieszkam na parterze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry