N
nataliak
Gość
no jest fajny owszem ale nie kazdego stac 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no jest fajny owszem ale nie kazdego stac![]()
czasem warto dołożyc i odrazu kupic porządny wózek na latawiem, zdaję sobie z tego sprawę, ale porównując x-landera i murę różnica aż taka wielka nie jest, x-lander z gondolą i fotelikiem to koszt ok 2300zł natomiast Mura z takim samym zestawem jest do kupienia za ok 3000zł
noo przesadzilas troche z tymi cenami. x-landera mozna kupic w pelnej wersji za 1900zl i to jest cena sklepowa, na allegro czy w sklepach netowych mozna trafic jeszcze taniej. a maxi cosa zdecydowanie powyzej 3000zl chyba ze promocyjnie.

A Z kolei Mura (bebe confort) kosztuje ok 3 500 i podobno jest jeszcze lepsza i bardziej chwalona
przepraszam, może niezbyt dobrze się rozejrzałam po allegro, patrzyłam tak na szybko
chociaż moja kolezanka teraz rodzi, kupiła właśnie x-landera+gondolę+fotelik i wspominala o kwocie sporo powyżej 2tys
to jest conajmniej niemozliwe, nigdy nie widzialam ich w takiej cenie. chyba ze to byla wersja limitowana X-LANDER - Limited Edition ktora rzeczywiscie moze kosztowac wiecej.
taki fiolecik z jakimś wzorkiem na budzie..