Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja go już mam w domkumy kupimy prawdopodobnie w koncu z beby merc taki za 920zł w sklepie , z fotelikiemmnie nie zalezy jakos specjalnie na wadze bo mam winde i nosic go nie bede a spodobal mi sie w sklepie dobrze sie prowadzi i ladnie wyglada wiec juz nie zastanawiamy sie dalej bo zwariowac mozna od tych ofert...a zamawiamy go pod koniec kwietnia czeka sie maksymalnie 2 tyg wiec akurat bedzie na 10maja
najpozniej 14 wic spokojnie
aniasz5 ja juz sprawe wozka dawno przerobilam i mam swoje dwa typy: x-lander xa i jedo fyn 4ds. bedzie jeden z tych i zdania nie zmienie za nic w swiecie
Nataliak no pewnie zgadzam się z tobą. ja tez tak mam.ja znowu jestem za firmą tako-jumper lub warrior.ale powiem tylko tak wskrócie ze ten Jedo tez mi sie podobał( na pewno jest bardziej funkcjonalny jak xlander) bo własnie ostatnio miałam okazje go porównywac z moim jumperem.i powiem ci ze jedo ma fajniejszy podnóżek i szerszą gondolę. tez leciutko sie prowadzi.co do kolorów to mam troche inny gust bo mi się podoba cały zielony.ale no własnie mimo wszystko chyba i tak obstaje za moim Tako...-też sie cos uparłam na niego...
![]()