reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
matka -polki nie przejmuj sie tak. ja cie rozumiem. pewnie- kazdy sie cieszy i chwali swoją bryczkę bo chyba kupujemy to co nam sie podoba i czego oczekujemy od naszego nabytku.ale równie dobrze mozemy wygłaszac opinię negatywne o np co gdzieś usłyszałysmy lub co nam sie nie podaba w danym wózeczku- to akurat jest tez pomocne dla innych dziewczyn. jedna moze byc niezadowolona a druga zachwycona.ale ja wychodzę z załozenia zeby kogos nie urazic to moze w ogóle sie nie odzywać bo nie lubię cos mówic ze mi sie podoba a tak nie jest.. no nie wiem. w moim znowu wózku tez mówili ze pekaja koła. tak podobno jest w tako. ale to chyba bardziej zalezy moze czasami tez od pecha bo wszystko moze się zdarzyc nawet w najdrozszej bryce. tak jest tez również z samochodami. najlepsze marki mają czasami swoje felery i moze ta babeczka własnie z tymi kołami takiego pecha miała bo nie chce mi sie wierzyc ze wkazdym modelu tak sie dzieje ze koła odpadają jak to napisała wiolan-kto by te wózki kupował?:-D a z reklamowaniem firmy to co kazda chyba reklamuje firmę jaki to jej wózeczek jest wspaniały i cudowny z owej firmy. ja np duzo słyszałam dobrych opinii o Tako i tez duzo wypowiadałam i zachwycałam sie sie o niej dobrze co pewnie znalazłaby się niejedna osoba co by powiedziała ze moze tania to licha albo co innego.jaka bedzie to sie jeszcze okaze;-) .....głowa do góry i patrzmy troche sceptycznie na innych wypowiedzi i nie bierz tego do serca co jedna czy dwie osoby powiedziały bo są na pewno takie co mają inne zdanie.najwazniejsze ze bryczka juz w domu i ze jesteś bardzo zadowolona. to się liczy. pozdrawiam:-)

reklama
matka -polki nie przejmuj sie tak. ja cie rozumiem. pewnie- kazdy sie cieszy i chwali swoją bryczkę bo chyba kupujemy to co nam sie podoba i czego oczekujemy od naszego nabytku.ale równie dobrze mozemy wygłaszac opinię negatywne o np co gdzieś usłyszałysmy lub co nam sie nie podaba w danym wózeczku- to akurat jest tez pomocne dla innych dziewczyn. jedna moze byc niezadowolona a druga zachwycona.ale ja wychodzę z załozenia zeby kogos nie urazic to moze w ogóle sie nie odzywać bo nie lubię cos mówic ze mi sie podoba a tak nie jest.. no nie wiem. w moim znowu wózku tez mówili ze pekaja koła. tak podobno jest w tako. ale to chyba bardziej zalezy moze czasami tez od pecha bo wszystko moze się zdarzyc nawet w najdrozszej bryce. tak jest tez również z samochodami. najlepsze marki mają czasami swoje felery i moze ta babeczka własnie z tymi kołami takiego pecha miała bo nie chce mi sie wierzyc ze wkazdym modelu tak sie dzieje ze koła odpadają jak to napisała wiolan-kto by te wózki kupował?:-D a z reklamowaniem firmy to co kazda chyba reklamuje firmę jaki to jej wózeczek jest wspaniały i cudowny z owej firmy. ja np duzo słyszałam dobrych opinii o Tako i tez duzo wypowiadałam i zachwycałam sie sie o niej dobrze co pewnie znalazłaby się niejedna osoba co by powiedziała ze moze tania to licha albo co innego.jaka bedzie to sie jeszcze okaze;-) .....głowa do góry i patrzmy troche sceptycznie na innych wypowiedzi i nie bierz tego do serca co jedna czy dwie osoby powiedziały bo są na pewno takie co mają inne zdanie.najwazniejsze ze bryczka juz w domu i ze jesteś bardzo zadowolona. to się liczy. pozdrawiam:-)

pewnie! o xlanderze mówią sporo dobrego a ja jak odebrałam wózek to sie okazało ze jedna klamerka na dzień dobry jest złamana,,,,,,,,,Pan powiedział oczywiście że 1 raz se to zdaża.......hehe omo niewiadomo

Ja dziś zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia swojego wózka;-) Jaki będzie,okaże się w praktyce;-) W każdym razie mi się podoba,a wybierała moja córa:-D

Załączniki

• P1030801.JPG
    P1030801.JPG
    41,5 KB · Wyświetleń: 106
  • P1030802.JPG
    P1030802.JPG
    41,6 KB · Wyświetleń: 99
  • P1030803.JPG
    P1030803.JPG
    35,5 KB · Wyświetleń: 94
  • P1030804.JPG
    P1030804.JPG
    33,7 KB · Wyświetleń: 91
matka-polki, popieram - nie ma sie co przejmowac, ja z kolei kiedys zostalam posadzona na innym forum o reklamowanie bobovity, bo napisalam, ze po gerberze moze dziecko zmienia kolor na pomaranczowy :-))) w ogole to nie wiem, po ca sa watki o rozych rzeczach- wozkach, fotelikach, itp - ktore maja niby sluzyc wymianie pogladow i doswiadczen, a potem jak cos czlowiek napisze- to zaraz ze reklama. No tak, reklama, moim zdaniem o to chodzi, zeby komus polecic produkt, z ktorego sie jest zadowolonym, a odradzic badziewie, zeby sie inni nie nacieli. Nie bojmy sie nazywac rzeczy po imieniu i udawac, ze niczego nie reklamujemy. Otoz reklamujemy - albo odradzamy - jako zadowoleni lub nie UZYTKOWNICY roznych rzeczy. I nie ma sie co na to oburzac.

Dziewczyny, ja chciałam tylko napisać, że z tymi odpadającymi kółkami to tak jak któraś z was już napisała, jak z samochodami jeden się psuje inny nie.Ja przy pierwszej córci kupiłam na allegro już używaną spacerówkę Graco i dość długo jej używałam, ale żadne kółko nie odpadło, fakt trochę skrzypiały ale miały prawo.Więc tym , które już kupił lub mają zamiar kupić nie radzę kierować się jedną opinią o odpadających kółkach.Pozdzdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry