Nikita84
Mamusia Kubusia
Padłam!toż to ja tylko dla tego wózka chce mieć zaraz drugie dziecko ;-)

Estragon, spróbuj na ZUMI
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Padłam!toż to ja tylko dla tego wózka chce mieć zaraz drugie dziecko ;-)

widziałam ostatnio ten wózek w galerii, fajna sprawa dla dwóch takich maluszków;-)dla mam ktore maja dzieci z mala roznica wieku i szukaja podwojnego wozka: Welcome to phil&teds - znajoma ma ten model i bardzo sobie chwali.
Znajomi mieli podobne kółka to się zaraz blokada kółek popsuła i gibały się na wszystkie strony, okropnie się jeździło. Ale póki była to było ok, a skoro ten ma już rok to się tak łatwo nie popsujehejka.. dziewczyny wlasnie sie dowiedzalam, ze dostaje w spadku roczna spacerówke: Casualplay Wózek Citta - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl
jak wam sie widzi??
Dziewczyny czy Wasze dzieci chętnie jezdza w gondolkach? naszej cos się odmieniło i ryczy w gondolce jak na rece to ok , jak widzi drzewa też....ale poza tym masakra.....przymierzałam ja do spacerówki ale tak jakoś....sama nie wiem.... a wogóle to gondola jest do 9 kg a my wg domowej wagi prawie 8.....kloc!!!
Moja lubi jeździć w gondoli ale pod warunkiem że ma opuszczoną budkę i widzi drzewaJuż od jakiegoś czasu zauważa je i śmieje się do nich jak szalona
Co do przesadzania do spacerówki to ja uważam że to jeszcze stanowczo za wcześnie...
pytalam, bo wlasnie czytam rozne opinie.. oczywiscie bedziemy mieli swoja spacerowke z wozka glebokiego.. ale wole co do casualplay cos popytac, by w razie "W" byc przygotowaną.. a nie np. ze mi kolo odleci jak bede z małą po parku śmigać...Znajomi mieli podobne kółka to się zaraz blokada kółek popsuła i gibały się na wszystkie strony, okropnie się jeździło. Ale póki była to było ok, a skoro ten ma już rok to się tak łatwo nie popsuje![]()
To jeszcze ten na Wyslouchow Ci zostałPytanie do krakowianek- gdzie jest jakaś większa hurtownia lub sklep z wózkami w Krk? Entliczki (na Wyki i Dobrego Pasterza) i Świat Dziecka już zwiedziłam...
i przy okazji zapraszam na kawke