reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny czy Wasze dzieci chętnie jezdza w gondolkach? naszej cos się odmieniło i ryczy w gondolce jak na rece to ok , jak widzi drzewa też....ale poza tym masakra.....przymierzałam ja do spacerówki ale tak jakoś....sama nie wiem.... a wogóle to gondola jest do 9 kg a my wg domowej wagi prawie 8.....kloc!!!

Dziewczyny czy Wasze dzieci chętnie jezdza w gondolkach? naszej cos się odmieniło i ryczy w gondolce jak na rece to ok , jak widzi drzewa też....ale poza tym masakra.....przymierzałam ja do spacerówki ale tak jakoś....sama nie wiem.... a wogóle to gondola jest do 9 kg a my wg domowej wagi prawie 8.....kloc!!!

Moja lubi jeździć w gondoli ale pod warunkiem że ma opuszczoną budkę i widzi drzewa :D Już od jakiegoś czasu zauważa je i śmieje się do nich jak szalona :) Co do przesadzania do spacerówki to ja uważam że to jeszcze stanowczo za wcześnie...

Moja lubi jeździć w gondoli ale pod warunkiem że ma opuszczoną budkę i widzi drzewa :D Już od jakiegoś czasu zauważa je i śmieje się do nich jak szalona :) Co do przesadzania do spacerówki to ja uważam że to jeszcze stanowczo za wcześnie...

jak 1-2 kg przybedzie to bedziemy musieli zrobić zamiane, nasze sie rozkłada do lezenia i pewnie tak bedziemy jezdzic ale własnie coś na razie mi jeszcze nie pasuje

Znajomi mieli podobne kółka to się zaraz blokada kółek popsuła i gibały się na wszystkie strony, okropnie się jeździło. Ale póki była to było ok, a skoro ten ma już rok to się tak łatwo nie popsuje:)
pytalam, bo wlasnie czytam rozne opinie.. oczywiscie bedziemy mieli swoja spacerowke z wozka glebokiego.. ale wole co do casualplay cos popytac, by w razie "W" byc przygotowaną.. a nie np. ze mi kolo odleci jak bede z małą po parku śmigać...

Nataliak podoba mi sie ten wózek!!
Aldonta mój różnie, jak jedziemy po wertepach to uwielbia, jak po płaskim, to nie bardzo, w CH lubi, ale budka musi być na dole, zeby światełka widział :-)
Wiolan wóżek mi się podoba tym bardziej jak w spadku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry