reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
j a mam wozek z czarna budka tzn mialam....i od slonca strasznie mi wyplowiala ..ale to mowie o maxi cosi..maja budki z innego materialu...MacLaren uzywala od pazdziernika wiec narazie sladow wyplowienia nie mam...a wozek mam brazowo niebieski i kolory jak byly takie sa
Takze to takie male spostrzezenie na temat ciemnych kolorow i duzej ilosci slonca

Ostatnia edycja:
Strega a my mamy maxi cosi z czarna budka i nie wyplowiala na sloncu,choc w zeszlym roku go na sloncu nie oszczedzalismy
JustMe daj znac pls jak sie zdecydujesz na ktorys z wozkow
tez musze nabyc,bo troche nam szkoda naszego wozka na wakacje.
ten i'coo podoba mnie sie tyz:tak:
interesuje mnie czy on sie rozklada na plasko?albo chociaz na tyle zeby dziecko moglo w nim moglo wygodnie na drzemke zostac?

Się rozkłada:tak: "pozycja spoczynkowa 169 stopni" więc niewiele brakuej do 180;-) Niżej masz kilka danych:

Bardzo wysokiej jakości wózek przewozowy o szerokim siedzisku (40
cm). Wszystkie elementy konstrukcyjne są wykonane z metalu, dzięki
czemu wzmocniona została wytrzymałość wózka.
Charakterystyka wózka:- pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa,- regulowany podnóżek,-
zdejmowane poszycie z możliwością ręcznego prania, - skrętne kółka z
możliwością blokady,
oparcie regulowane w 3 pozycjach (pozycja spoczynkowa 169 stopni), - głębokość siedziska: 23 cm, długość
oparcia: 49 cm, długość w pozycji leżącej (z podnóżkiem) 84 cm., -
szerokość siedziska 40 cm, - duży kosz na zakupy, - amortyzacja
tylnych kół, - wysokość rączki 107 cm, - średnica kół: 14 cm, -
wymiary po złożeniu: dł. : 107 cm, szer.: 30 cm, gł.: 35 cm, -
wymiary wózka po rozłożeniu: wys.: 107 cm, szer.: 51,5 cm, dł.: 85
cm., - waga wózka : 7,5 kg. ,

dodam jeszcze (choc pewnie to prawda oczywista) ze jesli czegos nie ma na polskich forach to nie oznacza ze jest złe.... np. naszego wózka nei ma wogóle.... a jest rewelacyjny.. dopiero jak agata skonczyla 9 miesięcy to się pozegnalismy z gondolką.... ale nie dlatego ze sie nie miescila.. ale dlatego że w wersji spacerowej podnosi sie oparcie....

nowośc na polskim rynku przyjmują się mało chętnie.. pewnie też ze względu na cenę....:-D

Wiolan, wiem, sama jestem przykładem tego, że jak coś nowe, to boję się kupić;-) Ale może też dlatego, że u nas trudniej jest wyegzekwować naprawę itp. W sumie nie wpadlam na pomysł szukania na obojęzycznych forach....:) A jaki mieliście wózek??

Justme5 no i mi się to i'coo też widzi - jak na razie biorę go pod uwagę i x-landera x-go z kolekcji 2011 ;) musze pokukać u niemcoków czy mają taki w spiele maxie. Jak bym się zdecydowała na i'coo to bym wybrała fitolowy :P A co do maclarena - to gadałam ostatnio na temat tych wózków z zaprzyjaźnionym sprzedawcą(mało tego sprzedaje wózki od jakiś 15lat) i mówił, że te wózki wcale nie są aż takie mega rewelacyjne...
Strega ja mam wózek maxi cosi ten czekoladowy - roasted brown i nic mi nie wyblakło a targam go wszędzie i tak jak wonka w lecie go też nie oszczędzałam :) a nie możesz/chcesz go reklamowac?

Marzena, masz na myśli ten kolor?:

Plum%202011.jpg

na żywo jest taki.... hm... jak czerwone wino bardziej... burgund czy coś w tym stylu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry