reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wiolan mi tez się podoba krowa. oglądałam ją i mimo, że jest to wersja high line to ma welurową tapicerkę :confused: nie kupiłam go bo pomyślałam, że na 100% dziecko się będzie w nim pociło...

reklama
czemu tego koloru nie bylo rok wczesniej :-(
xlander_XA2011_3set_amethyst.jpg

wiolan mi tez się podoba krowa. oglądałam ją i mimo, że jest to wersja high line to ma welurową tapicerkę :confused: nie kupiłam go bo pomyślałam, że na 100% dziecko się będzie w nim pociło...

high line wskazywałoby na materiały z najwyższej półki cenowej.. więc ja myślę, że pomimo że z optycznie wydawałoby się potliwego materiału, może wcale nie być potliwym... musze po forach polookać...

dziewczyny jak będziecie brały roemera w necie, to bierzcie wersję 2011, ma większy i wygodniejszy zagłówek. Ja nie zauważyłam i omało, co nie kupiłabym tego z 2010, ale po zakupie okazało się, że na szczęście sprzedawca już ich nie ma, więc zaproponował wybór innego i wtedy się zorientowałam, że się różnią, jak zaczęłam porównywać aukcje. Różnica w cenie jedynie 30zł

pierwszy jest stara wersja, druga nowa

Załączniki

• fotelik stary.jpg
    fotelik stary.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 48
  • fotelik nowy.jpg
    fotelik nowy.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 49
high line wskazywałoby na materiały z najwyższej półki cenowej.. więc ja myślę, że pomimo że z optycznie wydawałoby się potliwego materiału, może wcale nie być potliwym... musze po forach polookać...
wczoraj go oglądałam i dotykałam. Sprzedawca mi mówił, że jest to na 100% sztuczny welur. Te foteliki mają tapicerkę organic nature, i mimo, że jest mało atrakcyjna, to jeśli zdecydujemy się na romera, to weźmiemy ją- 60% bawełna, a reszta to domieszki sztuczności

reklama
co by nie było to młody i tak się poci w foteliku
i tak też mi powiedział wczoraj sprzedawca. W każdym foteliku dziecko się poci, bo pod tapicerką jest plastik, poza tym żaden producent nie wpadł jeszcze na pomysł, żeby zrobic tapicerkę ze 100% bawełny, ale takowa chyba szybko by się niszczyła i plamiła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry