N
nataliak
Gość
Nataliak mam do Ciebie pytanie: wiem ze masz wózek emu. Jak on sie sprawdza zima i jaka ma długośc wewnetrzna gondoli? Justyna wyrasta mi z enjoya a i zima bedzie lipa w tym wózku i wlasnie nad emu sie zastanawiam. Ewentualnie widze ze masz pojecie o wózkach to jeszcze spytam o cybexa-mnie interesuje model callisto:-) ja znalazłam o nim tylko ze trzy opinie mysle ,ze Ty masz wiecej :-) bede wdzieczna za odpowiedz.;-)
sorki ze dopiero teraz... emu zima dalo rade, pomijam oczywiscie kwestie zasp i innych ciezkich przeszkod z ktorymi sobie zaden wozek nie poradzi. na standardowa jazde po osniezonych chodnikach sie nadaje. jesli chodzi o dlugosc wewnetrzna gondoli to wg producenta jest to 77cm, przyznam szczerze ze nie mierzylam ale lena jezdzila w niej przez dokladnie 7miesiecy i koniec przypadal na zime a ona do malych dzieci nie nalezy. generalnie po roku uzytkowania nie mamy do tego wozka zadnych zastrzezen. co do cybexa callisto to wiem o nim tyle ile mozna sie dowiedziec ze strony producenta
dziewczyny, które używały chusty macie je jeszcze czy sprzedałyście?
czy nadal używacie?
wlasnie mam zamiar nasza sprzedac
I do tego ta buda naciągana aż do samego pałąka! Małżonowi tez się podobał i był trochę zły że wzięłam topaza a nie callisto