reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja mam kilka kompletów pościeli do wózka, muszę przejrzeć co tam jest:-p Moja mama dawniej bardzo lubiła haftować i jest w domu kilka leciutkich kołderek, kilkanaście płaskich jaśków i na pewno jeszcze cośtam:-)
A Ty JustMe nie pracujesz to i spać nie możesz? Ja jutro na 8, ech co ja tu robie....

reklama
spiworek do wozka mysle ze bedzie zbedny. wystarczy jakas lekka posciel i kocyki a jak bedzie cieplo to nawet pieluszka flanelowa czy tetrowa.

:-) Ja "poszłam spać" razem z mężem o 23.00, ale miałam taki natłok myśli, że "wstałam" o 24.00 i siedzę na necie... lepsze to niż turlanie się po łóżku, tym bardziej ze do wyboru i tak nie ma zbyt wielu pozycji:-D Wychodzę z założenia, że pewnie za chwilę zmęczą mi się już oczy i pójdę spać...

no cos w ten desen aczkolwiek raczej tansze. ewentualnie sama poduszeczke bo czy kolderka czy kocyk to wyjdzie na to samo.

No właśnie, ja chyba nie będę tego w ogóle kupować, mam fajną kołderkę patchworkową, będzie akurat, a w lecie (mam nadzieję ze będzie w tym roku;-)) pielucha wystarczy..

Mam koleżankę która piękne pachtworki szyje. W miarę zbliżania się lata dam jej znać że pościel dla maleństw z lekka drogawa jest;-) Może jak załapie aluzję to poszyje więcej niż dla mnie:-)

posciel do lozeczka mozna kupic za okolo 20zl wiec wydatek wielki to nie jest, ta z linka jakas dziwnie droga byla ;P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry